Ο Κακαρούδης, η αποθεραπεία και η παραμονή

Πώς κυλάει η αποθεραπεία του Κώστα Κακαρούδη και τι γίνεται με το θέμα της παραμονής του.

Ο Κακαρούδης, η αποθεραπεία και η παραμονή

Ο τραυματισμός του Κώστα Κακαρούδη στο ματς με τη Χίμκι ήταν, ως γνωστόν, πολύ σοβαρός. Ο Ελληνας φόργουορντ χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη και για εφέτος δεν υπολογίζεται αφού μέχρι τα τέλη Ιουνίου εκτιμάται πως είναι εκτός.

Το καλό είναι πως η αποθεραπεία του κυλάει ομαλά και πιθανόν να αρχίσει τρέξιμο την επόμενη εβδομάδα, τρέξιμο που άρχισε ο τραυματίας, Κώστας Χαραλαμπίδης.

Τι γίνεται όμως με το θέμα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ; Από τον "Δικέφαλο" τού έχουν μεταφέρει πως είναι δίπλα του, αλλά κάποια ουσιαστική συζήτηση δεν υπάρχει για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου. Πάντως στον ΠΑΟΚ εκτιμούν τις δυνατότητες του Κακαρούδη, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια στιγμή που άρχισε να "πατάει" αρκετά καλά. Στην ομάδα επίσης κρατούν και τον καλό χαρακτήρα του.

Κάποια στιγμή, αργότερα, θα αποφασιστεί το τι θα γίνει αναφορικά με το μέλλον του. Στο μεταξύ, την Τετάρτη επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι τέσσερις Αμερικανοί, Οντουμ, Βον, Λάνγκφορντ και Κάρτερ δεν υπολογίζονται, καθώς οι τρεις τελευταίοι μετέβησαν στις ΗΠΑ με άδεια για μια εβδομάδα ενώ ο Οντουμ έμεινε στην Ελλάδα αλλά έχει κι αυτός άδεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK