Ο μετέωρος Άρης και το θολό μέλλον

Πώς τα επιχειρηματικά ζητήματα του Νίκου Λάσκαρη έχουν επηρεάσει τη λειτουργία στον Άρη και θέτουν σε κίνδυνο όλο το οικοδόμημα.

Ο μετέωρος Άρης και το θολό μέλλον

Έντονη είναι πλέον η ανησυχία στον Άρη για την επόμενη ημέρα του μπασκετικού τμήματος.

Οι δικαστικές διαμάχες του μεγαλομετόχου Νίκου Λάσκαρη με πρότερους συνεργάτες του στο επαγγελματικό πεδίο και μάλιστα με έντονη τη φημολογία για ποινική δίωξη ακόμη και στην Ελλάδα για το σχετικό θέμα έχουν αφήσει άδεια τα ταμεία της ΚΑΕ, με αποτέλεσμα οι υποχρεώσεις από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, υποχρεώσεις της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ, παραμένουν ανοικτές. Λογικό είναι άπαντες να περιμένουν από μέρα σε μέρα την υλοποίηση των υποσχέσεων των διοικούντων για τη διευθέτηση των ανοικτών ζητημάτων.

Ο Λάσκαρης εκφράζεται καθησυχαστικά, από την άλλη όμως ουδείς βλέπει κανείς το χρώμα του χρήματος από τη στιγμή που έχουν δεσμευτεί, σύμφωνα με άλλες δικαστικές πηγές, τα κεφάλαια του επενδυτή ωσότου ξεκαθαριστεί το ζήτημα.

Ο μεγαλομέτοχος του Άρη πάντως επιμένει ότι δεν υπάρχει σοβαρό θέμα σοβαρό και είναι θέμα χρόνου ν' ανοίξουν οι κάνουλες των ευρώ και να κλείσει η χρονιά λογιστικά και ταμειακά. Άλλωστε οι "κίτρινοι" έχουν συμφωνήσει με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την επόμενη σεζόν. Χωρίς όμως ο "δράκος", παρακολουθώντας τις εν λόγω εξελίξεις, να υπογράφει μέχρι να λάβει εγγυήσεις και όχι λόγια του αέρα.

Μην ξεχνάμε ότι ήδη έφυγε ο Ζάρας(ΠΑΟΚ) και έχουν αρχίσει οι προσφυγές των αθλητών για να μην χάσουν τα δεδουλευμένα. Οι νεότερες πληροφορίες από την ΚΑΕ αναφέρουν ότι στην πρώτη εβδομάδα του Ιούλη όλα θα λυθούν, αλλά οι γνωρίζοντες ανησυχούν εντόνως, καθώς ο Άρης κινδυνεύει με εκτροχιασμό και επιστροφή σε δύσκολες εποχές.

Αν συνεχιστεί, άλλωστε, η καθυστέρηση και οι δυσκολίες, θα έχουν φύγει πολλοί παίκτες, δεν θα υπογράψει ο Γιαννάκης και θα χαθεί ουσιαστικά η νέα χρονιά και πάνω απ όλα η υπαγωγή στο άρθρο 99, δεδομένου ότι έχουν "παγώσει" παντού οι πληρωμές.

Μοιραία ο Άρης κινδυνεύει να γκρεμίσει την προσπάθεια εξυγίανσης που άρχισε με τον Λάσκαρη. Έναν Λάσκαρη που εμφανίστηκε ως σωτήρας, αλλά έχει μπλέξει με τη δικαιοσύνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK