Ο Μιλουτίνοφ και ο διακαής πόθος Ραντούλιτσα

Ο νεαρός Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στη λίστα με επιλογές που έχει φτιάξει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για την ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Παραμένει πρώτος στόχος ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο Μιλουτίνοφ και ο διακαής πόθος Ραντούλιτσα

O Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αναζήτηση ενός σέντερ που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αποτελεί ξεκάθαρα τον διακαή πόθο του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Επειδή όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη, στη λίστα του νέου προπονητή των "πρασίνων" υπάρχουν κι εναλλακτικές λύσεις.

Πρώτη εναλλακτική ο Μιλουτίνοφ

Μία από αυτές είναι του θηριώδη Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο σέντερ της Παρτιζάν είναι 20 ετών και θεωρείται ψηλός (2μ14) με λαμπρό μέλλον. Δεν είναι τυχαίο πως οι Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς έσπευσαν να τον επιλέξουν στο Νο26 του εφετινού ντραφτ επενδύοντας στην περίπτωσή του. Ο Σέρβος άσος έχει αποφασίσει να μην αγωνιστεί στην Παρτιζάν τη νέα σεζόν, καθώς θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο NBA.

Όμως, το γεγονός πως είναι μόλις 20 ετών αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, με συνέπεια οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του να τον προτρέπουν να παραμείνει για ακόμα μία χρονιά στην Ευρώπη, ώστε να αποκτήσει ακόμα περισσότερες εμπειρίες και να πάει πιο "ψημένος" στο NBA.

Το συμβόλαιό του με την Παρτιζάν ολοκληρώνεται το 2017, επομένως αν αποφασίσει να παραμείνει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να τον αγοράσει, με το κόστος της μεταγραφής του να μην είναι απαγορευτικό, καθώς η ομάδα του Βελιγραδίου αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σημαντικό για το "τριφύλλι" είναι οι άριστες σχέσεις που διατηρεί με τη σερβική ομάδα, ενώ δεν πρόκειται να είναι ο πρώτος που αποκτάται από τον Παναθηναϊκό ενώ έχει συμβόλαιο.

Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Αν τα "σπιρούνια" θελήσουν να τον εντάξουν από φέτος στο ρόστερ τους τότε ο Μιλουτίνοφ θα κάνει το ταξίδι για την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Σε διαφορετική περίπτωση τα πάντα είναι "ανοιχτά".

Προβληματίζεται ο Ραντούλιτσα

Όσον αφορά τον Ραντούλιτσα, όπως προαναφέραμε, αποτελεί ξεκάθαρα πρώτο στόχο των "πρασίνων", όμως τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ύστερα από 15 Ιουλίου, όταν ο Τζόρτζεβιτς θα ξεκινήσει προετοιμασία με την Εθνική Σερβίας, στην οποία θα βρίσκεται και ο 27χρονος σέντερ, όπως και ο Μιλουτίνοφ.

Αυτό που προβληματίζει τον πρώην άσο των Μινεσότα Τίμπεργουλς είναι οι εξελίξεις στην Ελλάδα σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Αν ξεπεραστούν οι όποιες ενστάσεις τότε θα βρεθεί ένα βήμα από τη μεταγραφή του στο "τριφύλλι".

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ραντούλιτσα διακαής πόθος, έρχεται Αθήνα ο Τζόρτζεβιτς

Υπάρχει στη λίστα του Τζόρτζεβιτς και ο Μιλουτίνοφ

Κερδίζει έδαφος η λύση του Μιλουτίνοφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK