Ο νέος ξένος του Αρη λατρεύει τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Ηρθε και προτού καν δει φρόντισε να αποθεώσει τον κόουτς Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Χένρι Φρενς θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει τον προπονητή που οδήγησε την Ελλάδα στο έπος της Σαϊτάμα.

Ο νέος ξένος του Αρη λατρεύει τον Παναγιώτη Γιαννάκη

H προπονητική αύρα του Παναγιώτη Γιαννάκη και όσα κατέθεσε ως διαπιστευτήρια κυρίως με την Εθνική ομάδα βρέθηκαν στο επίκεντρο των δηλώσεων του Χένρι Φρενς ο οποίος αφίχθη στη Θεσσαλονίκη.

Ο νέος ξένος του Αρη έσταζε μέλι για τον δράκο και θυμήθηκε το έπος της Εθνικής στη Σαϊτάμα το 2006.

Ιδού όσα τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι μία νέα εμπειρία για μένα και πάντα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα. Θα είμαι μία εξαιρετική εμπειρία και ελπίζω όλα να πάνε καλά για μένα και την ομάδα. Πιστεύω ότι με τις αμυντικές ικανότητές μου και την ικανότητα στη δημιουργία του παιχνιδιού να πείσω τον κόουτς Γιαννάκη. Ελπίζω να μείνει ικανοποιημένος απ’ αυτά που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα.

Ξέρω ότι ο Αρης είναι μία ιστορική ομάδα με μεγάλη ιστορία, μία ομάδα η οποία έχει παραδοσιακά αρχές στο παιχνίδι της. Τελευταία έχω δει κάποια παιχνίδια του ΑΡΗ από την προηγούμενη σεζόν. Ένας αγώνας που έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές είναι αυτός της Εθνικής Ελλάδας με τις ΗΠΑ, το 2006, όταν η χώρα σας κέρδισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ξέρω ότι ο κόουτς Γιαννάκης ήταν προπονητής σ’ εκείνη την ομάδα».

*Η φωτογραφία αλιεύθηκε από το site της ΚΑΕ Αρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK