Ο Πασκουάλ άφησε... πολύ πίσω τον Σφαιρόπουλο

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στη Stoiximan.gr Basket League, με τον τρόπο μάλιστα που τον κατέκτησε, ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο Τσάβι Πασκουάλ θ' αναδειχθεί καλύτερος προπονητής της σεζόν. Πολύ πίσω ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Πασκουάλ άφησε... πολύ πίσω τον Σφαιρόπουλο

Αν και ήρθε μετά την έναρξη της σεζόν και ο Παναθηναϊκός δεν ήταν δικός του, ο Τσάβι Πασκουάλ μπορεί να νιώθει ήδη επιτυχημένος. Όχι μόνο γιατί κατέκτησε το νταμπλ με το "τριφύλλι", αλλά γιατί η δουλειά του αναγνωρίστηκε από αρχηγούς-προπονητές, δημοσιογράφους και μπασκετικό κοινό.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία ανέδειξαν τον Καταλανό κορυφαίο κόουτς της χρονιάς, μπροστά κυρίως από τον Άρη Λυκογιάννη του Κολοσσού και τον Ντίνο Καλαμπάκο του Κοροίβου.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, " ο Πασκουάλ συγκέντρωσε 10 ψήφους έναντι 7 του Άρη Λυκογιάννη του Κολοσσού H Hotels στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 14 ΚΑΕ. Κυριάρχησε στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων με 35 ψήφους έναντι των Γιάννη Καστρίτη (Τρίκαλα Bc Aries), Ντίνου Καλαμπάκου (Κόροιβος) που πήραν από 7, ενώ στην ψηφοφορία του κοινού συγκέντρωσε 42,6% (671 ψήφους) έναντι 22,95% (361 ψήφους) του Γιάννη Σφαιρόπουλου του Ολυμπιακού".

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Αρχηγών - προπονητών

Ο Πασκουάλ άφησε... πολύ πίσω τον Σφαιρόπουλο

Πασκουάλ 10

Λυκογιάννης 7

Καλαμπάκος 3

Καστρίτης 3

Δημοσιογράφων - κοινού

Ο Πασκουάλ άφησε... πολύ πίσω τον Σφαιρόπουλο

Πασκουάλ 706

Σφαιρόπουλος 361

Μαρκόπουλος 150

Πρίφτης 130

Μανωλόπουλος 69

News 24/7

24MEDIA NETWORK