Ο Σίνγκλετον θέλει (ακόμα) περισσότερα χρήματα

Ο Κρις Σίνγκλετον δεν δίστασε να δηλώσει πως απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, καθώς θα ήταν... λάθος να το κάνει αυτή την περίοδο. Τι περιμένει; Περισσότερα... χρήματα!

Ο Σίνγκλετον θέλει (ακόμα) περισσότερα χρήματα

Τον Ιούλιο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε μία εξαιρετική πρόταση στον Αμερικανό άσο για νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με αποδοχές 3.400.000 δολαρίων! Ο Σίνγκλετον, ωστόσο, αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή του και λίγες εβδομάδες αργότερα έκανε γνωστό το λόγο.

"Ο Παναθηναϊκός... έριξε στο τραπέζι μία προσφορά, αλλά θεωρώ ότι για μένα δεν ήταν η κατάλληλη και η σωστή κίνηση να την υπογράψω. Δεν υπήρχε λόγος να υπογράψω, όταν ξέρω την πραγματική μου μεταγραφική αξία.

Θεωρώ ότι αν περιμένω και δεν δεχθώ την προσφορά που μου έκανε η ομάδα, τότε το καλοκαίρι θα είμαι σε καλύτερη διαπραγματευτική θέση",τόνισε ο Σίνγκλετον στο Sportime και συνέχισε:

" Είχα όρο NBA out στο συμβόλαιό μου μέχρι τις 20 Ιουλίου και σύμφωνα με όσα ξέρω, αυτός ο όρος ήταν ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να σπάσει το συμβόλαιό μου. Είδα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ, η Φενέρ και η Χίμκι με ήθελαν και τους άρεσα, αλλά όλοι... έχασαν έναν παίκτη σαν κι εμένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK