Ο Χάτσερ, η Ισπανία και η Βέντσπιλς

Σύλλογος της Ισπανίας έχει ενδιαφερθεί για τον Γουίλιαμ Χάτσερ τον οποίο "βλέπει" -δίχως πολλές πιθανότητες- και η εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Champions League, η Βέντσπιλς.

Ο Χάτσερ, η Ισπανία και η Βέντσπιλς
Χάτσερ ΠΑΟΚ

Δεν φαίνεται πως με την ευκαιρία της παρουσίας του Γουίλιαμ Χάτσερ στην Ελλάδα (την Κυριακή βρέθηκε στον γάμο του γυμναστή των "ασπρόμαυρων") θα υπάρχει κάποια αλλαγή στο θέμα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ που έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολο λόγω του υψηλού κασέ του παίκτη. Από τον εκπρόσωπο του καλαθοσφαιριστή δεν προκύπτουν ελπίδες παραμονής του Αμερικανού, για τον οποίο να σημειωθεί ότι έχει ενδιαφερθεί σύλλογος της Ισπανίας αλλά και η Βέντσπιλς που θα βρεθεί στον δρόμο του "Δικεφάλου" στο Champions League.

Δύσκολο, πάντως, θεωρείται το σενάριο ο Χάτσερ να καταλήξει στους Λετονούς. Στην παρούσα φάση ο ΠΑΟΚ "κοιτάει" δίχως μεγάλη βιασύνη το θέμα της απόκτησης ενός κόμπο-γκαρντ (θα είναι ο τελευταίος ξένος της ομάδας), γι' αυτό το θέμα "καίγεται" και ο "Δικέφαλος" ίσως να το "τελειώσει" αυτή την εβδομάδα, όπως παραδέχονται και στην ομάδα.

Παραμένει μια -ιδιαίτερα- πιθανή λύση ο Ντάριλ Μπράιαντ έστω κι αν αγωνίστηκε πέρυσι στην Α2 Ιταλίας και δεν έχει πλούσιο βιογραφικό, ωστόσο εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις. Στο μεταξύ από το στρατόπεδο του Γιώργου Δέδα "βγαίνει" ένα κλίμα πως λογικά δεν θα προχωρήσει το θέμα της παραμονής του, διαθέσιμος είναι ο Λίνος Χρυσικόπουλος (ήταν χαμηλός ο μέσος όρος πόντων του στην Κηφισιά καθώς είχε 3,4 πόντους ανά ματς) αλλά στον ΠΑΟΚ δεν προκύπτει κάτι "χειροπιαστό" γι' αυτόν για το αν "τρέξει" το ζήτημά του ενώ ούτε υπάρχει κάποιο σχόλιο-επιβεβαίωση στις τάξεις της ομάδας για τις περιπτώσεις των Σταμάτη και Γεωργάκη (από την πλευρά του Ελληνα σέντερ προκύπτει πως είχε γίνει μια επαφή με ΠΑΟΚ αλλά η κουβέντα ήταν πολύ επιφανειακή) σχετικά με την πιθανότητα να ασχοληθεί μαζί τους ο "Δικέφαλος" για να έχει μεγαλύτερο βάθος στο ροτέισον. Στον ΠΑΟΚ λέγεται πως ξεκάθαρη προτεραιότητα είναι η απόκτηση του τελευταίου ξένου και μετά θα απασχολήσουν οι Ελληνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK