Αγγελόπουλοι: "Θα το θυμόμαστε για χρόνια αυτό που έγινε"

Δείτε το βίντεο από το ΣΕΦ με τις δηλώσεις των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, μιλώντας για τον συναρπαστικό τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ.

Αγγελόπουλοι: "Θα το θυμόμαστε για χρόνια αυτό που έγινε"

Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησαν στην κάμερα της πειραϊκής ΚΑΕ για τον συναρπαστικό τρόπο με τον οποίο οι "ερυθρόλευκοι" κατέκτησαν το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ.

Το πρώτο τους σχόλιο...

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Η στιγμή που έγινε είναι παραπάνω από αυτά που ονειρευόμασταν, αλλά αξίζαμε παραπάνω πράγματα και στο παρελθόν. Νομίζω πως αυτό που έγινε τώρα τα συμπεριλαμβάνει όλα. Έγινε αυτό που θέλαμε, που ονειρευόμασταν και αξίζαμε. Δεν είναι λύτρωση, είναι μία δικαίωση μιας μεγάλης πορείας. Μιας στάσης ζωής. Είναι μία δικαίωση, όχι λύτρωση.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Δεν μπορούσα να ονειρευτό τον τρόπο που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ, με δύο παρατάσεις, με σουτ στο τέλος. Αυτό το σενάριο ήταν απίστευτο, δεν συμβαίνει. Να χάνει στην πρώτη παράταση δύο βολές ο Χάκετ, να κάνει tip έξω στον Μάντζαρη και από την πρώτη παράταση που θα χάναμε, πηγαίνοντας για πέμπτο ματς στο ΣΕΦ την Πέμπτη, να πηγαίνουμε σε δεύτερη παράταση και να κερδίζουμε ήταν κάτι εκπληκτικό. Χωρίς τον Πρίντεζη που καθόταν παρέα μας στον πάγκο και με τον Λοτζέσκι χτυπημένο. Έτσι όπως έγιναν όλα αυτά, είναι μία ιστορία που θα την θυμόμαστε για χρόνια, για πάντα.

Για το πως βίωσαν οι πρόεδροι την εξέλιξη του παιχνιδιού...

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Υπήρχε αγωνία από όλο τον πάγκο. Το ζούσαμε μαζί με όλο τον πάγκο. Μας κερνούσαν και λίγη μαλαματίνα που έπεφτε. Κρατούσαμε την ψυχραιμία μας και ελπίζαμε να μην έρθουμε εδώ για πέμπτο ματς. Δεν τον κρύβω πως και αυτό το σενάριο πέρασε από το μυαλό μας. Η ομάδα όμως έδειχνε έτοιμη σε κάθε φάση. Ο Σπανούλης, ο Μάντζαρης, ο Αγραβάνης, έβαλαν μεγάλα σουτ και παίρναμε το προβάδισμα στο σκορ κάθε φορά που ήμασταν πίσω. Ήταν μία επική μονομαχία μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού".

Για το καθοριστικό σουτ που ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια...

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Όλες τις στιγμές θα τις θυμόμαστε. Όλες οι στιγμές ήταν μαγικές. Δεν μπορούμε να τις πούμε ανεπανάληπτες, γιατί πάντα έρχονται και καλύτερες. Νομίζω πως στην Κωνσταντινούπολη ξεκίνησαν όλα. Εκεί άλλαξε η ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Εκεί ξεκίνησαν όλα, αλλά αυτά που έρχονται είναι τα καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK