Π. Αγγελόπουλος: "Ο κόσμος να μην ασχολείται με άτομα που δεν αξίζουν. Και δεν εννοώ τους παίκτες"

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη στη σειρά των τελικών της Α1 σύμφωνα με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο οποίος μιλώντας στον OTE TV πριν από το τζάμπολ του τρίτου ματς στο ΣΕΦ επανέλαβε πως ο κόσμος δεν πρέπει να ασχολείται με άτομα που δεν αξίζουν.

Π. Αγγελόπουλος: "Ο κόσμος να μην ασχολείται με άτομα που δεν αξίζουν. Και δεν εννοώ τους παίκτες"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον OTE TV: " Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος, ειδικά όταν η απόδοση της ομάδας δεν είναι 100% όπως τη θέλει ο προπονητής. Πάντα υπάρχει άγχος αλλά όχι το ίδιο σε σχέση με πριν από τον αγώνα με την Ρεάλ στον τελικό.

Το καλό είναι ότι οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι δεν είναι τίποτα εύκολο. Υπάρχουν 40 λεπτά ακόμη στο γήπεδο. Υπάρχει το άγχος, μπορεί να μην μπουν μερικά σουτ στην αρχή, αλλά και τέτοια διαστήματα να υπάρξουν ο κόσμος θα δώσει ώθηση και η ομάδα θα πάρει μπρος. Στο τελευταίο ματς κάναμε ένα απίστευτο σερί 18-0 χωρίς να βάλουμε ούτε ένα τρίποντο.

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου τόνισε: "Ο κόσμος να μην ασχολείται με άτομα που δεν αξίζει. Και δεν εννοώ τους παίκτες του Παναθηναϊκού όπως καταλάβατε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK