Αγράβανης: "Όνειρο ζωής το NBA"

Ο Δημήτρης Αγραβάνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Magazino" του Spor24 Radio 103,3 και μίλησε για τη συμμετοχή του στην αποψινή διαδικασία του Draft, την ομάδα που υποστηρίζει στο ΝΒΑ και τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Αγράβανης: "Όνειρο ζωής το NBA"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sport24 Radio 103,3 και τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο:

Για τη συμμετοχή του στο ντραφτ του ΝΒΑ: "Σίγουρα η συμμετοχή στο ντραφτ είναι όνειρο για κάθε νεαρό αθλητή, που έχει φιλοδοξίες για το μέλλον. Βέβαια, από το να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι να επιλεγείς υπάρχει μεγάλη απόσταση. Ο κάθε παίκτης κυνηγάει τα όνειρά του και εγώ τα δικά μου και είναι όνειρο ζωής να παίξω στο ΝΒΑ. Βασική επιδίωξη για μένα είναι να με επιλέξει κάποια ομάδα. Αυτή τη στιγμή δύο ομάδες με έχουν προσεγγίσει σοβαρά, και είναι η Ατλάντα που επιλέγει στο 50 και το 59 και το Χιούστον στο 32, με το οποίο είχαμε μία επαφή σήμερα".

Για την ομάδα που υποστηρίζει στο ΝΒΑ: "Φέτος έγινα Γκόλντεν Στέιτ, παραδοσιακά, όμως υποστηρίζω τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Το Γκόλντεν Στέιτ, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έπαιξε ολοκληρωμένο μπάσκετ, που συνδύαζε την ουσία με τις εντυπώσεις".

Για τα "τεσσάρια" του ΝΒΑ που ξεχωρίζει: "Τον Μπλέικ Γκρίφιν των Κλίπερς, που είναι πολύ καλός παίκτης και πλέον έχει βάλει και το σουτ στο ρεπερτόριό του και τη μεγάλη απώλεια των Καβαλίερς, τον Κέβιν Λαβ".

Για τους παίκτες που θαύμαζε όταν ήταν μικρός: "Ο πρώτος παίκτης στο Αμερικανικό μπάσκετ που θαύμασα, παρότι δεν τον πρόλαβα, είναι ο Μάικλ Τζόρνταν και απέχει πολύ από το δεύτερο. Από όσους έχω δει live, μου αρέσει περισσότερο ο Κόμπε Μπράιαντ και δε συμφωνώ τόσο πολύ με την άποψη ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι καλύτερος. Εγώ είμαι… οπαδός του Κόμπε. Μεγάλος παίκτης ήταν και ο Χακίμ Ολάζουον".

Για του που θεωρεί ότι πρέπει να βελτιωθεί: "Κάθε επαγγελματίας οφείλει να βελτιώνεται συνεχώς. Αυτό έκανα και πέρσι, αυτό θα κάνω και φέτος. Θέλω να βελτιώσω κάποια πράγματα και το πιο βασικό είναι ο χειρισμός της μπάλας, για να μπορώ να κάνω πιο πολλά ντράιβ, ενώ θα δουλέψω πολύ στην ενδυνάμωση του πάνω μέρους του σώματός μου. Σύντομα θα ξεκινήσω και πάλι τις προπονήσεις".

Για τις δραστηριότητες των αθλητών στις διακοπές τους: "Ακόμα και τώρα ασχολούμαστε με το μπάσκετ. Μαζευόμαστε σε παρέες και παίζουμε, προσεκτικά βέβαια, διότι δε θέλουμε να χτυπήσουμε. Επίσης, το καλοκαίρι όλοι οι αθλητές επιδιώκουμε να πάμε στη θάλασσα, διότι το κολύμπι ξεκουράζει το σώμα και μας αρέσει. Δεν προτιμούμε επικίνδυνα σπορ, όπως το μπιτς βόλεϊ, κάτι άλλωστε που δε μας επιτρέπεται. Τέλος, θέλουμε να περνάμε χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK