Ανακοίνωση για την ανταλλαγή των εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση για τα τα εισιτήρια του πρώτου τελικού της Α1.

Ανακοίνωση για την ανταλλαγή των εισιτηρίων

Aναλυτικά

" Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει πως η ανταλλαγή των εισιτηρίων του πρώτου τελικού των πλέι οφ θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (21/5), δυο ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα και όχι λίγα λεπτά πριν την έναρξη του, όπως αρχικά είχε οριστεί.

Κανένας φίλαθλος δεν θα εισέλθει στο γήπεδο χωρίς την επίδειξη του νέου αποκόμματος τόσο στον προέλεγχο όσο και στον κύριο έλεγχο που θα γίνει από τις αστυνομικές αρχές.

Οι θύρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 15:30 προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστότερη τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Γι’ αυτό το λόγο, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παρακαλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο αρκετή ώρα πριν την έναρξη του τελικού".

Παράλληλα, η ΚΑΕ ζήτησε " από τους φιλάθλους της που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ να προσέλθουν από νωρίς στο ΣΕΦ αφού θα ισχύσουν αυστηροί έλεγχοι και η όλη διαδικασία θα είναι χρονοβόρα".

Ζήτησε δε " να συνεργαστούν με τις αστυνομικές αρχές, να δείξουν υπομονή κατα τη διάρκεια των ελέγχων και να ενισχύσουν την ομάδα μας με τις φωνές τους και την άψογη συμπεριφορά τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK