Άντιτς: "Μας ενδιαφέρει να παίζουμε καλό μπάσκετ"

Η λειτουργία στο παρκέ και η βελτίωση βήμα-βήμα και όχι τα αποτελέσματα είναι τα 2 στοιχεία που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση, όπως τόνισε ο Πέρο Άντιτς, μετά τις φιλικές νίκες των πρωταθλητής Ευρώπης κι Ελλάδας επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Σιένα.

Άντιτς: "Μας ενδιαφέρει να παίζουμε καλό μπάσκετ"

Οι δηλώσεις Άντιτς στο "Γαύρο"

Για τα νικηφόρα φιλικά στην Ιταλία

"Σε αυτό το στάδιο δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, αλλά να λειτουργούμε όπως θέλει ο προπονητής μας στο γήπεδο. Σίγουρα είναι όμορφο να νικάς ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ και η Σιένα, αλλά στην παρούσα φάση μάς ενδιαφέρει να παίζουμε καλό μπάσκετ. Οι προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα ήταν επίπονες".

Για τις ομοιότητες και τις διαφορές σε σχέση με πέρυσι

"Υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία. Θέλουμε να παίζουμε σκληρή άμυνα και να βάζουμε πόντους στον αιφνιδιασμό. Ο κόουτς προσπαθεί να αξιοποιήσει τον καθένα από μας και ξέρει τι μπορεί να προσφέρουμε. Σίγουρα όμως υπάρχουν και πολλά νέα πράγματα που μας ζητά να κάνουμε. Σε αυτά χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο και δουλειά. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας για να βελτιωθούμε περισσότερο".

Για τη διατήρηση του κορμού της ομάδας

"Τα πράγματα είναι πιο απλά μερικές φορές επειδή γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο καλά. Το ευχάριστο είναι πως και τα δύο νέα παιδιά, ο Περπέρογλου και ο Μαυροειδής, δείχνουν να έχουν εγκλιματιστεί".

Για τους στόχους της ομάδας

"Όπως και πέρυσι, θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Θα δουλεύουμε σκληρά και θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μάθαμε ότι μόνο έτσι μπορούμε να φτάσουμε στην επιτυχία και σκοπεύουμε να κάνουμε το ίδιο. Θέλουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και να έρχεται στο γήπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK