Μόνο άνω τελεία μπήκε στη σχέση Ολυμπιακού - Τόμιτς

Ο Μίλαν Τόμιτς έφυγε από τον Ολυμπιακό, όχι όμως για πάντα. Η δήλωση των αδερφών Αγγελόπουλων ήταν ενδεικτική των προθέσεών τους για τη σχέση ζωής με τον Σέρβο.

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τον Μίλαν Τόμιτς θα τον ξαναδείς στο ΣΕΦ. Πότε; Ο χρόνος θα δείξει. Προς το παρόν θα τεστάρει τις δυνάμεις / αντοχές του ως πρώτος προπονητής. Του Ερυθρού Αστέρα εν προκειμένου, με στόχο να τον επαναφέρει στην Ευρωλίγκα διαμέσου είτε της Αδριατικής Λίγκας είτε του Eurocup.

Από τον Ολυμπιακό ο Τόμιτς έφυγε σαν φίλος. Σαν να μην έκλεισε η πόρτα πίσω του. Φάνηκε από την... άνω τελεία που έβαλαν οι Αγγελόπουλοι, Παναγιώτης και Γιώργος, σ' αυτόν τον (προσωρινό) χωρισμό. Τον αποχαιρέτησαν, αλλά άφησαν ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον.

Διότι ο Σέρβος κόουτς είναι " ένα μοναδικά ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό", το οποίο συνδυάστηκε με " την κορυφή σε Ευρώπη και Ελλάδα", με " στιγμές που δεν θα ξεχαστούν ποτέ", με " ολόχρυσες σελίδες στη βίβλο της ιστορίας του Συλλόγου".

Αναλυτικά η δήλωσή τους: Σ' ένα μοναδικά ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, αυτό του Μίλαν Τόμιτς, μπήκε άνω τελεία. Ύστερα απο δέκα χρόνια κοινής πορείας, ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε τους δρόμους μας με έναν άνθρωπο-έμβλημα για τον σύλλογο.

Λένε πως όποιος θέλει να θυμάται τις αναμνήσεις του, θα πρέπει πρώτα να τις ζήσει και με τον Μίλαν ζήσαμε τα πάντα. Κατακτήσαμε την κορυφή σε Ευρώπη και Ελλάδα, ζήσαμε στιγμές που δεν θα ξεχαστούν ποτέ, γράψαμε ολόχρυσες σελίδες στη βίβλο της ιστορίας του Συλλόγου και ο Μίλαν ήταν πάντα εκεί. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK