Απάντησε αρνητικά ο Ντάνστον, επέλεξε Εφές

Ο Μπράιαντ Ντάνστον ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την πρόταση, η απάντησή του όμως ήταν αρνητική προτιμώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Εφές.

Απάντησε αρνητικά ο Ντάνστον, επέλεξε Εφές
INTIME SPORTS

Ήταν από την Κυριακή δεδομένο ότι ο Μπράιαντ Ντάνστον δείχνει προτίμηση στην προσφορά της Εφές. Και τη Δευτέρα επιβεβαιώθηκε η αρνητική τροπή στη διαπραγμάτευση του Ολυμπιακού με τον Αμερικάνο σέντερ.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας είχε επικοινωνία με τον 29χρονο ψηλό και ενημερώθηκε, επισήμως πια, για την απόφασή του να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, θέλοντας προφανώς να εξαργυρώσει το όνομα που έφτιαξε την τελευταία διετία μ' ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν στο ταβάνι που οι ίδιοι έκριναν ότι πρέπει να φτάσουν για να κρατήσουν τον Ντάνστον, του έδειξαν πόσο τον ήθελαν στο ραντεβού που έγινε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και προσπάθησαν ουσιαστικά να τον μεταπείσουν. Ήξεραν όμως ότι η "αποστολή" τους είναι αρκετά δύσκολη από τη στιγμή που η Εφές τον "χρύσωνε" για να τον πάρει στην Κωνσταντινούπολη.

Γι' αυτό και ήδη είχαν ενεργοποιήσει τη λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες για τη ρακέτα. Τα ονόματα των Τζαμέλ ΜακΛιν και Πάτρικ Γιανγκ ήταν τα πρώτα που αναδύθηκαν στην επιφάνεια, μένει να φανεί πόσο ψηλά βρίσκονται στη λίστα.

Θα εξεταστούν σίγουρα ως εναλλακτικές επιλογές, αλλά δεν θα είναι οι μόνες που θα κοιτάξει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει πλέον να βάλει σε σειρά τις διαθέσιμες λύσεις και ν' αποφασίσει.

Διαβάστε ακόμη:

Την Τρίτη το πρώτο ραντεβού για Σλούκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK