Απάντησε αρνητικά ο Περπέρογλου και φεύγει

Ο Στράτος Περπέρογλου απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Απάντησε αρνητικά ο Περπέρογλου και φεύγει

Ο Στράτος Περπέρογλου αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό και τα σενάρια αντικατάστασής του φτάνουν στον Παναθηναϊκό...Οχι μόνο στο προφανές όνομα, δηλαδή, τον Μάικ Μπράμο, αλλά ακόμα και στον Γιόνας Ματσιούλις.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον 30χρονο φόργουορντ, όμως το ύψος της δεν τον ικανοποίησε και πάλι. Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν 1,35 εκ ευρώ για δύο χρόνια, η Εφές όμως προσφέρει 1,8 εκ ευρώ για το ίδιο χρονικό διάστημα κι έτσι ο Πέρπε θα μετακομίσει στην Τουρκία και στον Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός; Αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, άλλωστε χρόνος υπάρχει. Και η περίπτωση σχετίζεται και με την υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Αν ο 24χρονος πλέι μέικερ παραμείνει στην ομάδα με την επέκταση συμβολαίου, τότε το πεδίο θα είναι ελεύθερο για να αποκτηθεί ξένος στη θέση "3".

Τι σημαίνει αυτό; Ο Ολυμπιακός μπορεί να κινηθεί και για τον Γιόνας Μασιούλις, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Μπαρτζώκα και ίσως να υπάρξει και επίσημο ενδιαφέρον... Όχι όμως σήμερα, αλλά τις επόμενες ημέρες. Αλλιώς, οι "ερυθρόλευκοι" μπορεί να μπουν πιο ζεστά στο θέμα του Μάικ Μπράμου, που επίσης αρέσει στον κόουτς του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK