Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Η επιστροφή Χάινς, τον θέλουν και τους θέλει

Ο Παντελής Βλαχόπουλος γράφει για την επιστροφή του Κάιλ Χάινς στον Ολυμπιακό και την επιμονή του Αμερικανού να αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα. Τα σχέδια των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, η παραμονή Ντάνστον, ποιοι αποχωρούν από το ρόστερ της νέας χρονιάς και οι διαπραγματεύσεις με τον Σλούκα.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Η επιστροφή Χάινς, τον θέλουν και τους θέλει

Τα γεγονότα παίρνουν τη θέση των φημών και των σεναρίων. Ο Κάιλ Χάινς είναι ο ένας από τους δύο βασικούς στόχους για τη θέση των ψηλών τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Contra.gr, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι έτοιμοι να ντύσουν ξανά τον παίκτη στα "ερυθρόλευκα", καθώς έχουν για σύμμαχο τον ίδιο τον αθλητή.

Δεν αντέχει στη Μόσχα...

Ο Χάινς βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στη Ρωσία. Ο πρώην φόργουορντ της ελληνικής ομάδας είχε κάνει το μεγάλο βήμα και έφυγε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ. Κίνηση που αποδείχθηκε λανθασμένη και καταστροφική για την καριέρα του. Δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στις συνθήκες της ρωσικής "αρκούδας" (με όλους τους προπονητές), δεν βρήκε ποτέ ρόλο, όμως, το κυριότερο σημείο που κάνει τον Κάιλ Χάινς να θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας δεν είναι το αγωνιστικό κομμάτι.

Για την απόφασή του, κομβικό ρόλο έπαιξε η ζωή και η καθημερινότητά του στη Μόσχα. Ο Αμερικανός είχε βρει τους ρυθμούς του στην Αθήνα, τη θεωρούσε δεύτερη πόλη του, ενώ είχε λατρέψει τα νότια προάστια που ήταν ο βασικός προορισμός για την έξοδό του μαζί με την οικογένειά του.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Η επιστροφή Χάινς, τον θέλουν και τους θέλει
aggelopoulkoi.jpg INTIME SPORTS

Πόκερ

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ έπαιξαν στο F4 της Μαδρίτης το δικό τους παιχνίδι. Ρίσκαραν και μάλιστα με τακτική. Έδειξαν αδιαφορία για τον παίκτη και έκαναν στον OTE TV τη δήλωση που "έριχνε στάχτη στα μάτια των δημοσιογράφων": Από το back-to-back νικητής, έγινε back-to-back λούζερ! Αυτή είναι η αλήθεια.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι ο Κάιλ Χάινς είναι πιο κοντά όσο ποτέ στον Ολυμπιακό. Έχουν γίνει συζητήσεις και η μοναδική διαφορά των δύο πλευρών είναι η διάρκεια του συμβολαίου. Αν θα είναι για δύο ή τρία χρόνια. Το θέμα αυτό αναμένεται να λυθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Οι ισχυροί παράγοντες του Ολυμπιακού, έχουν plan b, σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει η περίπτωση Χάινς. Ο παίκτης αγωνιζόταν εφέτος στην Ευρωλίγκα και είναι ιδανικός στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα. Η συγκεκριμένη μεταγραφή θεωρείται πιο δύσκολη, καθώς ο φόργουορντ-σέντερ έχει συμβόλαιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν, όμως, αναφέρουν ότι ο προπονητής του είναι δυσαρεστημένος με την απόδοσή του, με τον μάνατζέρ του να αφήνει όλες τις πόρτες ανοιχτές.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Η επιστροφή Χάινς, τον θέλουν και τους θέλει
danston.jpg INTIME SPORTS

Ντάνστον

Και στις δύο περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες των "ερυθρόλευκων" πρέπει να εξοικονομήσουν χρήματα από το υπάρχον μπάτζετ, καθώς δεν θέλουν να κάνουν την υπέρβαση σε μια ήδη επιτυχημένη χρονιά, λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο F4. Συνεπώς δεν πρέπει να αποκλειστεί η αποχώρηση του Μπράιαν Ντάνστον από το "λιμάνι". Ο Χάντερ πρέπει να θεωρείται σίγουρος για τη νέα σεζόν κάτι που δεν συμβαίνει για τους Λαφαγιέτ και Ντάρντεν, οι οποίοι θα αποτελέσουν παρελθόν. Το ίδιο ισχύει και για δύο Έλληνες παίκτες που δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες (περιφερειακός-ψηλός).

Σλούκας

Όσο οι ημέρες περνούν οι "μνηστήρες" για τον Κώστα Σλούκα θα αυξάνονται. Όπως έγραψε πρώτο το Contra.gr στις 30 Μαρτίου 2015 και αναπαρήγαγαν πρόσφατα εφημερίδες και ιστοσελίδες, ο Σλούκας έχει δεχθεί πρόταση 900.000 ευρώ από τουρκική ομάδα.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Η επιστροφή Χάινς, τον θέλουν και τους θέλει
sloukas1.jpg INTIME SPORTS

Ο διεθνής γκαρντ και ο μάνατζέρ του εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις, όμως, δεν έχει αλλάξει τίποτα από την υπάρχουσα κατάσταση. Ο παίκτης θέλει να μείνει στον Πειραιά. Και θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες, προκειμένου να μην αλλάξει φανέλα. Τρία είναι τα θέματα που θα καθορίσουν την πορεία των διαπραγματεύσεων.

α. Τα χρήματα τα οποία θα προτείνουν οι Αγγελόπουλοι στον παίκτη και η διάρκεια του συμβολαίου. Αν προσφορά φτάσει στα επίπεδα του Βαγγέλη Μάντζαρη (600.000 ευρώ) δύσκολα ο Σλούκας θα πει το "ναι".

β. Ο ρόλος στην ομάδα που θα συζητηθεί με τον προπονητή. Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τον χρόνο που θα αγωνίζεται ο Κώστας Σλούκας τη νέα χρονιά. Όμως η πλευρά του 25χρονου αθλητή θέλει να πάρει εγγυήσεις από τον τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς θεωρεί ότι ο παίκτης δεν πήρε τις ευκαιρίες που του αναλογούσαν.

γ. Προσωπικοί λόγοι που δεν θέλει (θέλουν) να αφήσει την Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη:

Τι να του πει και να του δείξει ο Μασιούλις : Σχόλιο Παντελής Βλαχόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK