Αύξηση 100% ζητάει ο Παπανικολάου

Απολαβές 4.000.000 ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια ζητάει ο Κώστας Παπανικολάου από τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταθέσει πρόταση για τον διεθνή άσο και ούτε είναι "ζεστή" τούτη τη στιγμή.

Αύξηση 100% ζητάει ο Παπανικολάου
INTIME SPORTS

Ο 22χρονος φόργουορντ επιχειρεί να εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του εδώ και 2 σεζόν με ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, το οποία συνολικά θα του αποφέρει 4.000.000 ευρώ.

Ο Τρικαλινός άσος επιθυμεί, μάλιστα, το ποσό του 1.000.000 ευρώ για τη σεζόν 2013-2014, ποσό διπλάσιο από αυτό που προβλέπεται βάσει του ισχύοντος συμβολαίου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, επιθυμία του παίκτη είναι να υπάρχει κλιμακωτή αύξηση κάθε σεζόν.

Σε περίπτωση, μάλιστα, που υπογραφεί τέτοιο συμβόλαιο, τότε ο Παπανικολάου θα γίνει ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης, πίσω μόνο από τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη.

Τα διαπραγματευτικά... κενά

Αυτήν τη στιγμή, η "φαρέτρα" του παίκτη δεν είναι γεμάτη με διαπραγματευτικά ατού. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση, αφού δεν θεωρεί ότι είναι εφικτή η απόκτησή του, μιας και ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διάθεση να πουλήσει τον παίκτη.

Από την άλλη, ο παράγοντας NBA δεν υφίσταται για το φετινό καλοκαίρι, αφού το buy out του Παπανικολάου είναι υψηλό για τα δεδομένα των Ρόκετς που διαθέτουν τα δικαιώματά του.

Τι μέλλει γενέσθαι

Ως εκ τούτου, οι 2 πλευρές μπαίνουν σε μία λογική διαπραγμάτευσης με τους "ερυθρολεύκους" να δείχνουν διάθεση για να προσφέρουν αύξηση στον παίκτη, αλλά όχι στα επίπεδα που επιθυμεί ο ίδιος.

Στο νέο συμβόλαιο, μάλιστα, θέλουν να τοποθετήσουν και υψηλό buy out, κάτι που επίσης δεν θέλει ο Παπανικολάου.

Ο παίκτης γνωρίζει ότι στον ορίζοντα υπάρχει μόνο η Μπαρτσελόνα, η οποία εάν μπει στο παιχνίδι, δεν πρόκειται να προσφέρει κάποιο τρελό συμβόλαιο. Οι επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες προδιαγράφονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK