Λαφαγέτ: "Δεν μπορείς να πεις όχι στον Ολυμπιακό"

Ο Όλιβερ Λαφαγέτ ήρθε τη Δευτέρα στην Αθήνα και ως παίκτης του Ολυμπιακού πλέον (μάλιστα φορούσε και την επίσημη μπλούζα) μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Λαφαγέτ: "Δεν μπορείς να πεις όχι στον Ολυμπιακό"

Στο αεροδρόμιο ο Αμερικάνος γκαρντ έκανε λόγο για την " πιο εύκολη απόφαση μόλις με κάλεσε ο Ολυμπιακός γιατί δεν μπορείς ν' απορρίψεις μια τέτοια προοπτική", καθώς όπως εξήγησε " πρόκειται για ένα κλαμπ με υψηλούς στόχους και μου αρέσει που κυνηγάει τίτλους".

Συνέχισε δε ο Λαφαγέτ υποστηρίζοντας ότι " έχουμε υψηλές επιδιώξεις και μια ομάδα που έχει τον Σπανούλη είναι πάντα ανταγωνιστική. Χαίρομαι που αυτή τη φορά θα τον έχω συμπαίκτη".

Ο έμπειρος άσος συμπλήρωσε ότι " αυτό που έχει κάνει εντύπωση με τον Ολυμπιακό είναι η χημεία του. Ότι όλα λειτουργούν μέσα από τη λογική της ομάδας".

Διευκρίνισε ότι του αρέσει περισσότερο να παίζει ως άσος, αλλά " θα κάνω ό,τι μου ζητήσουν" και εστίασε τέλος στην ατμόσφαιρα του ΣΕΦ λέγοντας ότι " είναι θετικό που θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας γιατί όταν ερχόμουν εδώ δεν μπορούσα ούτε το σύστημα να φωνάξω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK