"Έφυγε" ο Δημήτρης Δουράτσος

Ο Ολυμπιακός θρηνεί το χαμό του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας, Δημήτρη Δουράτσου, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών.

"Έφυγε" ο Δημήτρης Δουράτσος

Ο Δημήτρης Δουράτσος, μέλος του Ολυμπιακού που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 1960 και έδωσε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου με αντίπαλο τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 83 ετών.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε, μέσω ανακοίνωσης, τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Δουράτσου.

Η ανακοίνωση:

Ο Δημήτρης Δουράτσος, μέλος της χρυσής ομάδας του Ολυμπιακού που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 1960 και έδωσε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου με αντίπαλο τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 83 ετών.

Ο γιατρός παθολόγος και παλαίμαχος αθλητής του Θρύλου θα κάνει πλέον παρέα με τους αείμνηστους Γιάννη Σπανουδάκη και Γιάννη Μεϊμάρη με τους οποίους υπήρξαν συμπαίκτες φορώντας τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός ακόμα Θρύλου του Θρύλου μας που έφυγε από κοντά μας, το όνομα του οποίου όμως θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις χρυσές σελίδα του βιβλίου της ιστορίας του Ολυμπιακού μας.

* Στη φωτογραφία από το παιχνίδι με τη Γαλατσαράι στον Πειραιά διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά, οι Θοδωρής Βαμβακούσης, Γιάννης Σπανουδάκης και Δημήτρης Δουράτσος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK