"Έκλεισε" Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ από την Παρτιζάν, με τον Σέρβο σέντερ να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

"Έκλεισε" Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής στη μάχη για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Contra.gr, καθώς ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή, Nίκολα Μιλουτίνοφ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το who is who του Νίκολα Μιλουτίνοφ:

Hμ. Γεν.: 30/12/1994

Τοπ. Γεν.: Νόβισαντ

Ύψος: 2.10

Πρ. Ομάδες: Χέμοφαρμ (2011-2012), Παρτιζάν (2012-2015)".

Η "σφήνα" του Ολυμπιακού

Όπως αποκάλυψε το Contra.gr, εκτός από το έμπρακτο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, στο "παιχνίδι" της διεκδίκησής του μπήκε πολύ δυνατά κι η ομάδα του Πειραιά τα τελευταία 24ωρα. Οι "ερυθρόλευκοι" απέκτησαν πριν από λίγο καιρό τον Πάτρικ Γιανγκ, ωστόσο έθεσαν ως στόχο την περαιτέρω ενίσχυση στη θέση "5".

Ο Σέρβος σέντερ με ύψος 2μ10 ήταν διακαής πόθος του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος θεώρησε πως εκτός από ταλέντο θα προσδώσει και "φρεσκάδα" στους ψηλούς των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο παίκτης είχε μπει στο "μικροσκόπιο" του Ολυμπιακού από πέρυσι και όλο αυτόν τον καιρό παρακολουθείτο στενά από τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι κινήθηκαν αστραπιαία κι ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή.

Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Παρτιζάν είχε κατά μέσο όρο 9.8 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 29 αγώνες για το σερβικό πρωτάθλημα, ενώ στο Eurocup είχε 7 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Τα περσινά highlights

News 24/7

24MEDIA NETWORK