Έκπτωση του Γιαννακόπουλου ζητούν οι Αγγελόπουλου

Την έκπτωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την προεδρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αιτήθηκε προς την Γενική Γραμματεία. η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Έκπτωση του Γιαννακόπουλου ζητούν οι Αγγελόπουλου
INTIME SPORTS

Καλά κρατεί η κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού σε επίπεδο διοικήσεων, με το ένα "επεισόδιο" να διαδέχεται το άλλο λίγες ημέρες πριν από την πρώτη μάχη των δύο ομάδων στο παρκέ (προημιτελικός κυπέλλου).

Όπως ενημέρωσε τη Δευτέρα η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ, απευθύνθηκε ήδη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αιτήθηκε επισήμως " την έκδοση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης του κ. Δημήτριου Γιαννακόπουλου από το αξίωμα του Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 22/2014 απόφασης της Ε.ΦΙ.Π., σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου".

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της πειραϊκής ΚΑΕ, στην οποία προϊδέαζε ουσιαστικά για τις επόμενες κινήσεις της. " Δεδομένου ότι ο ίδιος δεν συμμορφώνεται, όπως οφείλει, στις αποφάσεις των δικαστικών και διοικητικών οργάνων, δεν είναι καιρός να επέμβουν οι αρχές; Ως πότε θα συνεχίζεται η απάθεια στην ανομία;", ανέφερε στην τότε ανακοίνωσή της με αφορμή την απόφαση της Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας.

Διαβάστε ακόμη:

ΚΑΕ: "Ως πότε θα συνεχίζεται η ανομία με Γιαννακόπουλο;"

"Προσφέρουν άφθονο γέλιο οι Αγγελόπουλοι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK