Εξετάζεται η περίπτωση του Τζαβάι

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του θηριώδη Αυστραλού σέντερ, Νάθαν Τζαβάι, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Έχει τραυματιστεί, αλλά θα είναι έτοιμος.

Εξετάζεται η περίπτωση του Τζαβάι

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κάιλ Χάινς, άφησε ελεύθερο τον Τζος Πάουελ και οι ερυθρόλευκοι αυτές τις μέρες ψάχνουν παίκτες ώστε να ενισχύσουν την φροντ-λάιν τους ενόψει της νέας σεζόν και συγκεκριμένα δύο μπασκετμπολίστες για την θέση του σέντερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr, οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του θηριώδη Αυστραλού σέντερ, Νάθαν Τζαβάι, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Ο 27χρονος (10/10/1986) δυναμικός σέντερ (2.07 ύψος) τον περασμένη Μάη τραυματίστηκε και έκανε επέμβαση στη περόνη του δεξιού του ποδιού. Έχασε το υπόλοιπο της σεζόν με τους Καταλανούς (οι οποίοι αναγκάστηκαν να πάρουν στην θέση του τον Μαυροκεφαλίδη), έχει μείνει ελεύθερος και η ισπανική ομάδα δεν έχει κατασταλάξει ακόμη στο αν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο. Ο λόγος; Διότι επιθυμούν να αποκτήσουν τον Πολωνό σέντερ της Κάχα, Μάτσεϊ Λάμπε. Ο Ολυμπιακός όμως αναμένεται να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του στον Τζαβάι, ο οποίος βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας, αλλά θα είναι έτοιμος ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

O Nάθαν Τζαβάι ολοκλήρωσε την σεζόν στην Euroleague (2012-2013) έχοντας 7.1 πόντους (69.7%δ, 71%β) και 4.7 ριμπάουντ, μετρώντας 15:30 μέσο όρο χρόνο συμμετοχής σε 30 ματς. Πρόκειται για έναν επιβλητικό σέντερ, με εκτόπισμα, ο οποίος ξεχωρίζει για την δύναμη του. Ποστάρει στην επίθεση, ξέρει να παίζει με πλάτη στο καλάθι, όντας ικανότατος και μαχητικός στην άμυνα. Ο Αυστραλός σέντερ αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα, έχοντας σχηματίσει θετική άποψη για τις δυνατότητες του παίκτη. Ο αθλητής έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Παρτιζάν (2010-2011) και Ούνιξ Καζάν (2011-2012), ενώ έχει κάνει πέρασμα και από το ΝΒΑ, αγωνιζόμενος με τους Τορόντο Ράπτορς (2008-2009) και τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς (2009-2010).

News 24/7

24MEDIA NETWORK