Ενημερώθηκε ο Όντομ, έμεινε εκτός πρωταθλήματος

Ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για το υπόλοιπο της σεζόν στην Ελλάδα.

Ενημερώθηκε ο Όντομ, έμεινε εκτός πρωταθλήματος
Όντομ Ολυμπιακός

Οριστικοποιήθηκε τη Δευτέρα η αντικατάσταση του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ με τον Ματ Λοτζέσκι στο ρόστερ του Ολυμπιακού για το ελληνικό πρωτάθλημα και κατ' επέκταση τα πλέι οφ.

Από τη στιγμή που ο Αμερικάνος σούτινγκ γκαρντ επέστρεψε υγιής στη δράση, παίζοντας στο τελευταίο ματς του Top16 στην Ευρωλίγκα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ο παίκτης που είχε έρθει για να τον αντικαταστήσει τον περασμένο Δεκέμβριο περίσσευε πλέον. Αυτός ήταν ο λόγος που ενημερώθηκε ότι δεν είναι στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου. Άρα και... ελεύθερος, αν θέλει να βρει κάποια ομάδα στο εξωτερικό για να παίξει στο φινάλε της χρονιάς.

Το "κόψιμο" του Όντομ ήταν αναμενόμενο, δεδομένου ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα είναι χρήσιμος, εφόσον Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φτάσουν έως τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στα της προπόνησης για τον αγώνα της Τετάρτης με το Ρέθυμνο, ο Παπαπέτρου γυμνάστηκε κανονικά, αντίθετα ο Μάντζαρης έκανε μονάχα ένα μέρος του προγράμματος, ο Σπανούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Πρίντεζης-Χάκετ έμειναν εκτός.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK