Επικεφαλής των ακαδημιών του Ολυμπιακού ο Κεραμέας

Ο Νίκος Κεραμέας επελέγη να ηγηθεί του αναπτυξιακού προγράμματος του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Επικεφαλής των ακαδημιών του Ολυμπιακού ο Κεραμέας
Κεραμέας μπάσκετ Ολυμπιακός

Ένας κόουτς που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μικρές ηλικίες, ο Νίκος Κεραμέας, προσελήφθη από την ΚΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να έχει την εποπτεία όλων των ακαδημιών του μπασκετικού τμήματος.

Ο έμπειρος προπονητής θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε απόφαση που αφορά το πρόγραμμα που θ' ακολουθούν τα τμήματα υποδομής των "ερυθρολεύκων" και θα λειτουργεί ως ο άνθρωπος που θα έχει την ευθύνη για την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός " ο Νίκος Κεραμέας διετέλεσε για 21 χρόνια Υπεύθυνος των Ακαδημιών και των Αγωνιστικών Τμημάτων του Μαντουλίδη με τον οποίο κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στα Παγκόσμια Σχολικά Πρωταθλήματα, ενώ υπό τις οδηγίες του αγωνίστηκαν παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Νίκος Ζήσης, ο Χάρης Μαρκόπουλος και ο Αντρέας Χριστοδούλου.

Στα 10 χρόνια που βρέθηκε στους πάγκους των μικρών Εθνικών ομάδων πανηγύρισε την κατάκτηση τριών μεταλλίων. Χρυσό στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας το 2002 με την Εθνική Κ20, ασημένιο το 1999 στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με την Εθνική Εφήβων και ασημένιο το 2008 στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας με την Εθνική Εφήβων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK