Επιστροφή Γιανγκ μετά από εννιά μήνες!

Ο Πάτρικ Γιανγκ συμμετείχε για πρώτη φορά μετά από εννιά μήνες σε διπλό στην προπόνηση του Ολυμπιακού και δεν έκρυψε τη χαρά του.

Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η μέρα για τον Ολυμπιακό και το Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο σέντερ της ομάδας, Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος είχε μείνει εκτός δράσης από τον περασμένο Νοέμβριο εξαιτίας τραυματισμού, συμμετείχε στο προπονητικό διπλό!

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που ο Αμερικανός έπαιξε σε πέντε εναντίον πέντε μετά από εννιά μήνες και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

"Έπαιξα πέντε εναντίον πέντε για πρώτη φορά μετά από εννιά μήνες. Ακόμη δεν είμαι στο επίπεδο που θέλω, αλλά αυτό που έγινε σήμερα συνιστά μεγάλη πρόοδο", έγραψε στο twitter του ο 24χρονος άσος.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα