Προτιμάει Εφές ο Ντάνστον, ενεργοποιούνται οι εναλλακτικές

Προτίμηση στην πρόταση της Εφές φαίνεται πως δείχνει ο Μπράιαντ Ντάνστον. Αναγκασμένοι να ενεργοποιήσουν τις εναλλακτικές είναι στον Ολυμπιακό.

Προτιμάει Εφές ο Ντάνστον, ενεργοποιούνται οι εναλλακτικές
Ντάνστον Ολυμπιακός Εφές

Μοιάζει πλέον δύσκολο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Προ διημέρου γράφαμε ότι ο Αμερικάνος ψηλός, μετά τη συνάντηση που είχε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, βρισκόταν σε δίλημμα και θ' αποφάσιζε από μέρα σε μέρα. Η τελευταία πληροφόρηση αναφέρει ότι ο 29χρονος σέντερ προτιμάει την (καλύτερη οικονομικά) πρόταση της Εφές. Οι "ερυθρόλευκοι" προσέφεραν στον Ντάνστον αγωνιστική ασφάλεια και σιγουριά, του έδειξαν δηλαδή πόσο τον ήθελαν για την επόμενη διετία.

Δεν μπορούσαν όμως να φτάσουν στο ύψος των χρημάτων που του έδινε η τουρκική ομάδα για δύο χρόνια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιλέγει, όπως όλα δείχνουν, τη μετακόμιση στην Κωνσταντινούπολη, αφού η μεταξύ τους διαφορά δεν είναι μικρή.

Τα δύο πρώτα ονόματα

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη απάντηση. Πάντως οι "ερυθρόλευκοι" ήταν προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο και είχαν κάνει την προεργασία τους. Οι περιπτώσεις των Τζαμέλ ΜακΛίν (Άλμπα Βερολίνου) και Πάτρικ Γιανγκ (Γαλατάσαραϊ) είναι δύο εξ αυτών που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των εναλλακτικών επιλογών. Πόσο ψηλά θα φανεί σύντομα, λύσεις πάντως υπάρχουν στην αγορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK