Η λέξη που δεν ήθελε να ακούσει ο Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στα 23 λάθη του Ολυμπιακού στον 4ο τελικό ενώ ήταν ξεκάθαρος για το ποια δικαιολογία δεν δέχεται για τους παίκτες του.

BASKET LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την απόλυτα δίκαιη και εύκολη νίκη του. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και έτοιμοι γι' αυτόν τον πολύ δύσκολο τελικό. Από την επίθεση χάθηκε κυρίως το παιχνίδι, είχαμε κακές επιλογές και 23 λάθη που έδωσαν 26 πόντους στον αντίπαλο.

Κάναμε μια προσπάθεια στο τέλος, μειώσαμε, αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Πηγαίνουμε τώρα στο πέμπτο παιχνίδι στην έδρα μας και εκεί πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση", τόνισε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας ενώ σε ερώτηση για ενδεχόμενη κούραση των αθλητών του, ήταν κατηγορηματικός:

"Δεν δέχομαι ότι υπάρχουν άδειοι πνευματικά παίκτες. Πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι να παίξουν με την ίδια ηρεμία, με την ίσια ενέργεια και την ίδια συγκέντρωση. Δεν υπάρχει η λέξη "άδειος" όταν είσαι σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Είμαστε στους τελικούς και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Η ετοιμότητά μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε όλοι".

Ο Κώστας Παπανικολάου από την πλευρά του, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που έπρεπε για να πάρει το ματς και να στεφθεί πρωταθλητής στην έδρα του αντιπάλου του.

"Ήμασταν πάρα πολύ κακοί, δεν είχαμε ψυχραιμία και κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύθηκε και πήρε μια πάρα πολύ εύκολη νίκη. Δεν μπορούσαμε να διαβασουμε το παιχνίδι και να επιτεθούμε σωστά. Έγινε το 2-2, την Κυριακή τα υπόλοιπα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK