Η βράβευση του Βασίλη Σπανούλη από τον CEO της Stoiximan, Γιώργο Δασκαλάκη

Τον Βασίλη Σπανούλη, για το ξεχωριστό επίτευγμά του, βράβευσε η Stoiximan.gr πριν από την τέλεση του τελευταίου αγώνα του Ολυμπιακού για την κανονική περίοδο της Stoiximan.gr Basket League.

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης πέρασε στην ιστορία του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ, κατακτώντας την κορυφή στη λίστα των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού με την εύστοχη βολή, 2'33'' πριν από το τέλος της 3ης περιόδου του αγώνα με τον Πανιώνιο στις 13 Απριλίου 2018 (23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, συμπλήρωσε τους 5.205 πόντους και πέρασε πρώτος στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ, αφήνοντας πίσω του τον Νίκο Χατζή και τον Άγγελο Κορωνιό.

Για το επίτευγμά του αυτό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan, Γιώργος Δασκαλάκης βράβευσε τον Βασίλη Σπανούλη πριν από την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας μαζί με τον εκπρόσωπο του ΕΣΑΚΕ, κ. Χρήστο Μήλα.

Στο παρακάτω link, το επίσημο site του ΕΣΑΚΕ αναδεικνύει αυτό το μεγάλο επίτευγμα παρουσιάζοντας παράλληλα μέσα από φωτογραφίες τους σημαντικότερους σταθμούς της διαδρομής του Βασίλη Σπανούλη και τις ξεχωριστές παραμέτρους του ιστορικού ρεκόρ του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Δείτε εδώ το σχετικό θέμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK