Ίβκοβιτς: "Εμείς το προβάδισμα"

O Ολυμπιακός έχει ένα μικρό ψυχολογικό προβάδισμα για τη νίκη στο ΟΑΚΑ και κατ' επέκταση την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 15 χρόνια, σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ίβκοβιτς: "Εμείς το προβάδισμα"

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης δήλωσε: "Μέχρι τώρα και τα τρία παιχνίδι ήταν ματς υψηλού επιπέδου όπως περίμεναν όλοι. Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει ένα μικρό ψυχολογικό προβάδισμα γιατί έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στο ΣΕΦ ακόμα κι αν χάσουμε την Τετάρτη. Αυτό παράλληλα είναι και μια μικρή πίεση για τον Παναθηναϊκό. Τους σεβόμαστε απόλυτα και περιμένουμε ένα κλειστό και σκληρό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες".

Από την πλευρά του ο Βάγγελης Μάντζαρης τόνισε: "Είναι σημαντικό ότι πηγαίνουμε στο ΟΑΚΑ έχοντας το πλεονέκτημα του 2-1 αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε φτάσει στο στόχο. Ο πρωταθλητής βγαίνει στις τρεις νίκες και για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε μια ακόμα, είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στο ΣΕΦ. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα και τώρα που παίζει με την πλάτη στον τοίχο θα είναι ακόμα πιο επικίνδυνος. Γι’ αυτό το λόγο και θα πρέπει την Τετάρτη να κάνουμε την καλύτερη μας φετινή εμφάνιση".

Αξίζει να σημειωθεί πως το "παρών" στην προπόνηση της Τρίτης έδωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK