Κορυφαίος πασέρ στην ιστορία του Ολυμπιακού ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε ιστορία στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο "Αλεξάνδρειο", καθώς με τις 7 ασίστ που μοίρασε έγινε ο κορυφαίος πασέρ των "ερυθρολεύκων", ξεπερνώντας τον Μίλαν Τόμιτς.

Κορυφαίος πασέρ στην ιστορία του Ολυμπιακού ο Σπανούλης

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη με 79-62 στο "Αλεξάνδρειο" με τη βοήθεια του αρχηγού του, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έγινε ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία των "ερυθρολεύκων", ξεπερνώντας τον Μίλαν Τόμιτς.

Συγκεκριμένα, με την ασίστ στον Μάντζαρη για το 39-49 κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, ο "Kill Bill" έφτσε τις 802, τις οποίες λίγο αργότερα έκανε 805 και πέρασε τον Μίλαν Τόμιτς που είχε 801 και βρισκόταν στην κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους πασέρ των Πειραιωτών.

Διαβάστε ακόμη:

Άρης - Ολυμπιακός 62-79

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ