Κρίσιμη ημέρα για Έλεγκαρ και Ολυμπιακό

Σύμφωνα με τουρκικό μέσο, ο Ολυμπιακός έχει κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση στην Άνκαρα για την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ, Φρανκ Έλεγκαρ και περιμένει την τελική απάντηση των Τούρκων.

Κρίσιμη ημέρα για Έλεγκαρ και Ολυμπιακό

Η διορία του Ολυμπιακού για να δηλώσει παίκτη στη Euroleague εκπνέει το απόγευμα της Τετάρτης (24/2) και άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο κάνουν τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα με έναν αθλητικό σέντερ.

Σύμφωνα με με την τουρκική ιστοσελίδα trendbasket.net λοιπόν, οι "ερυθρόλευκοι" κατέθεσαν πρόταση στην Άνκαρα για την απόκτηση του 29χρονου Αμερικανού αθλητικού σέντερ, Φρανκ Έλεγκαρ (2.08 ύψος), ο οποίος είχε αγωνιστεί σε Αρμάνι Μιλάνι και Μαρούσι.

Όπως αναφέρεται, η τουρκική ομάδα απέρριψε την πρόταση, όμως ο Ολυμπιακός επέστρεψε με νέα, βελτιωμένη και έτσι ο τουρκικός σύλλογος θα κάνει σύσκεψη για το αν θα αποδεχτεί, τελικά, την προσφορά. Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, εντός της ημέρας (23/2), η Άνκαρα θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της.

Δείτε τον Έλεγκαρ εν δράσει:

 

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ