Κρίσιμη ημέρα για Έλεγκαρ και Ολυμπιακό

Σύμφωνα με τουρκικό μέσο, ο Ολυμπιακός έχει κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση στην Άνκαρα για την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ, Φρανκ Έλεγκαρ και περιμένει την τελική απάντηση των Τούρκων.

Η διορία του Ολυμπιακού για να δηλώσει παίκτη στη Euroleague εκπνέει το απόγευμα της Τετάρτης (24/2) και άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο κάνουν τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα με έναν αθλητικό σέντερ.

Σύμφωνα με με την τουρκική ιστοσελίδα trendbasket.net λοιπόν, οι "ερυθρόλευκοι" κατέθεσαν πρόταση στην Άνκαρα για την απόκτηση του 29χρονου Αμερικανού αθλητικού σέντερ, Φρανκ Έλεγκαρ (2.08 ύψος), ο οποίος είχε αγωνιστεί σε Αρμάνι Μιλάνι και Μαρούσι.

Όπως αναφέρεται, η τουρκική ομάδα απέρριψε την πρόταση, όμως ο Ολυμπιακός επέστρεψε με νέα, βελτιωμένη και έτσι ο τουρκικός σύλλογος θα κάνει σύσκεψη για το αν θα αποδεχτεί, τελικά, την προσφορά. Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, εντός της ημέρας (23/2), η Άνκαρα θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της.

Δείτε τον Έλεγκαρ εν δράσει:

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα