Λοτζέσκι στο Contra.gr: "Του χρόνου θα πάρουμε την Ευρωλίγκα"

Το πρώτο πρωτάθλημα είναι και το πιο γλυκό για τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος μιλώντας στο Contra.gr έκανε ένα μίνι απολογισμό μιας άκρως επιτυχημένης για τον Ολυμπιακό σεζόν.

Λοτζέσκι στο Contra.gr: "Του χρόνου θα πάρουμε την Ευρωλίγκα"
Λοτζέσκι Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι δεν το κουνάει από τον Ολυμπιακό. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αμερικάνος σουτέρ στο Contra.gr μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μίλησε όχι μόνο για το παρόν αλλά και το μέλλον, βάζοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα.

Η συνέντευξή του Ματ Λοτζέσκι στο Contra.gr

Ματ, στη δεύτερη χρονιά σου ήρθε η στιγμή για το πρώτο πρωτάθλημα. Πώς αισθάνεσαι ως πρωταθλητής;

"Είναι ένα σπουδαίο, μοναδικό συναίσθημα. Είναι η πρώτη μου φορά με τον Ολυμπιακό και νιώθω εξαιρετικά. Γιατί το αξίζαμε για όλη τη δουλειά που κάναμε στη διάρκεια της σεζόν. Αποδείξαμε σε αυτά τα ματς ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα".

Περίμενες το 3-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό;

"Δεν ήξερα ότι θα εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο. Αυτό που ήξερα ήταν ότι έχουμε το πλεονέκτημα και ότι στην έδρα μας θα κερδίσουμε. Μας δόθηκε η ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο ιδίως στα πλέι οφ, και τα καταφέραμε δείχνοντας ότι είμαστε πιο δεμένο σύνολο".

Λοτζέσκι στο Contra.gr: "Του χρόνου θα πάρουμε την Ευρωλίγκα"
Λοτζέσκι Ολυμπιακός

Οι παράγοντες που κατά τη γνώμη σου έκριναν τους τελικούς;

"Ήταν ομαδική η δουλειά που κάναμε. Διαθέτουμε εξαιρετική ομάδα και όλοι έχουν μερίδιο σε αυτήν την επιτυχία. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και παίζουμε καλά όλοι μαζί. Μπορεί να μην είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά παίζουμε σαν να είμαστε".

Τόσα πολλά άλλαξαν στην ομάδα από εκείνο το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό;

"Χάσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να έχουμε πάρει, αλλά η αντίδρασή μας έκτοτε ήταν πολύ καλή. Παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ και διαχειριστήκαμε την πίεση, κάτι που δεν είχαμε κάνει τότε, χάνοντας το προβάδισμα".

Του χρόνου θα είσαι εδώ;

"Θα επιστρέψω, να είστε σίγουροι. Θα φύγω μόνο για τρεις εβδομάδες και μετά θα επιστρέψω στις 15 Ιουλίου. Στόχος μας είναι να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά στην Ευρωλίγκα, να επιστρέψουμε στο Final-4 και να κατακτήσουμε το τρόπαιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK