Μάντζαρης: "Θα ήμουν ανήθικος, αν μιλούσα με άλλη ομάδα"

Άφησε πρώτα να καταλαγιάσει η σκόνη και μετά τοποθετήθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης για όσα του χρεώθηκαν περί διαδοχικών επαφών με τον Παναθηναϊκό και προφορικής συμφωνίας.

Μάντζαρης: "Θα ήμουν ανήθικος, αν μιλούσα με άλλη ομάδα"

Κόντρα στις αναρτήσεις που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για ραντεβού εν μέσω τελικών και τηλεφωνημάτων με τον Τσάβι Πασκουάλ, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποστήριξε ότι ουδέποτε κάθισε να μιλήσει με ενδιαφερόμενη ομάδα.

Χωρίς ν' αναφερθεί συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό, ο διεθνής πλέι μέικερ βρέθηκε στο beach party του Sport24 Radio 103.3 στο Varkiza Resort (Seaesta) και απάντησε πως δεν θα διαπραγματευόταν για το μπασκετικό μέλλον του, προτού κάνει το ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλος. Στο οποίο και εν τέλει ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα τρία χρόνια.

" Γράφτηκε και ειπώθηκε ότι είχα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω ποιος τα είπε και δεν με ενδιαφέρει.

Είμαι πάντα ηθικός. Έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου. Κι εγώ και ο εκπρόσωπός μου λέγαμε στις ενδιαφερόμενες ομάδες ότι προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός.

Θα ήμουν ανήθικος, αν δεν μιλούσα πρώτα με την ομάδα και τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται τα τελευταία 6 χρόνια, απ' όταν με πήραν από το Περιστέρι", τόνισε ο Μάντζαρης.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

News 24/7

24MEDIA NETWORK