Με Αγγελόπουλους η προπόνηση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον δεύτερο τελικό της Τετάρτης (10/6, 19:30), υπό το βλέμμα των αδερφών Αγγελόπουλων.

Με Αγγελόπουλους η προπόνηση του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Το "παρών" στην προπόνηση των "ερυθρολεύκων" στο ΣΕΦ έδωσαν τόσο ο Παναγιώτης όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός να παρακολουθούν διακριτικά την προετοιμασία για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Παίκτες και προπονητικό-τιμ συζήτησαν τα λάθη που έκαναν στο πρώτο ματς, το οποίο παρακολούθησαν σε video, αναλύοντας το τι θα πρέπει να βελτιώσουν σε άμυνα και επίθεση.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έμεινε και πάλι εκτός προπόνησης (ενοχλήσεις στη ποδοκνημική), ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και όπως έχουμε πει έχει τεθεί νοκ-άουτ από τον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ. Ο 21χρονος φόργουορντ θα προσπαθήσει να προλάβει τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (15/6). Οι πιθανότητες για εκείνο το ματς είναι μοιρασμένες.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα και η δωδεκάδα για την αναμέτρηση θα είναι η ίδια που χρησιμοποιήθηκε και στον πρώτο τελικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK