Με οκτώ ώρες καθυστέρηση "απάντησαν" οι Αγγελόπουλοι!

Ο Ολυμπιακός δεν είχε εκπροσώπηση στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και αρκετές ώρες μετά δόθηκε η εξήγηση, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να στέκονται στη λέξη... σεβασμός. Μετά τον ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χάνει και την πρεμιέρα της Euroleague με την Μπασκόνια ο Βασίλης Σπανούλης.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΛΕΙ ΟΦ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES  (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΛΕΙ ΟΦ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI

Καμία καθυστέρηση στην κίνηση γιατί απλούστατα δεν ήθελαν να πάνε... Αρκετοί πίστεψαν αρχικά πως υπήρχε πρόβλημα με την κίνηση και για αυτό δεν μπόρεσαν να πάνε στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας εκπρόσωποι από πλευράς Ολυμπιακού (ήταν κανονικά στα γραφεία της ΕΟΚ οι εκπρόσωποι του Άρη, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού), όμως δεν ήταν αυτή η αιτία.

Η αδιαφορία τους είχε να κάνει με τα παράπονά τους για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Stoiximan.Gr Basket League, με αποκορύφωμα με τον μη καταλογισμό φάουλ υπέρ του ΜακΛιν από τον Σίνγκλετον στο φινάλε του ματς, με την απάντηση να έρχεται ουσιαστικά οκτώ ώρες αργότερα μέσω διαρροής...

"Δεν σεβόμαστε όσους δεν μας σέβονται", ήταν το χαρακτηριστικό δηκτικό σχόλιο των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την απουσία τους από τη διαδικασία της κλήρωσης με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κίνηση με την οποία θέλησαν ουσιαστικά να διαμαρτυρηθούν για την αντιμετώπιση που έτυχαν από το διαιτητικό τρίο.

Ανεξάρτητα πάντως από τα όποια παράπονα είχαν από τους "γκρι", ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του δεν έχουν χρόνο να κοιτάζουν πίσω τους αφού σε τρεις ημέρες μπαίνουν στη μάχη της Ευρωλίγκας, με τον πρώτο τους αντίπαλο να είναι η Μπασκόνια στα "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου (λόγω τιμωρίας μίας αγωνιστικής μακριά από το ΣΕΦ που έχει επιβληθεί στους Πειραιώτες).

Σε αυτή δε τη μάχη καλούνται να αγωνιστούν και πάλι χωρίς τον αρχηγό και ηγέτη τους, με τον Βασίλη Σπανούλη να εξακολουθεί να απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας του, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Στον αντίποδα, ο Μπράιαν Ρόμπερτς, που έλειψε και αυτός από το ντέρμπι, έκανε μέρος του σημερινού (9/10) προγράμματος και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τους Βάσκους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK