Με το νέο έτος ο Λοτζέσκι

Κοντά στον ένα μήνα θα λείψει ο Ματ Λοτζέσκι από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού!

Με το νέο έτος ο Λοτζέσκι

Θλάση οπίσθιου μηριαίου στο αριστερό πόδι έδειξε η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο Αμερικάνος σουτέρ τραυματίστηκε στο ματς με τη Μιλάνο την Πέμπτη και μετά τις εξετάσεις διαγνώστηκε η σοβαρότητα του προβλήματος. Θα χάσει όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του έτους και θα επανέλθει στη δράση με την έλευση του επόμενου.

Το πρώτο από τα παιχνίδια που θα χάσει είναι αυτό με την ΑΕΚ. Στην Ευρωλίγκα δεν θα πάει στο Λιμόζ, ενώ θα λείψει και από το εντός έδρας ματς με την Εφές.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο και θ' αφήσουν τον τραύμα να επουλωθεί πλήρως. Πρώτα θα υποχωρήσει το αιμάτωμα και ακολούθως ο ο Λοτζέσκι θ' αρχίσει το πρόγραμμά του.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ