Μιλουτίνοφ: "Απίστευτος παίκτης ο Ραντούλιτσα"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τους λόγους που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των "ερυθρόλευκων", τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ "έπλεξε" το εγκώμιο του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Μιλουτίνοφ: "Απίστευτος παίκτης ο Ραντούλιτσα"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, μίλησε στην ιστοσελίδα " zurnal.rs" για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, την προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας, τον προπονητή των "πλάβι", Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ αναφέρθηκε με εγκωμιαστικό σχόλια στον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Αρχικά, όσον αφορά τον νέο σέντερ του Παναθηναϊκού, σχολίασε: "Ο Ραντούλιτσα είναι ένας απίστευτος παίκτης, από τον οποίο μπορεί κανείς να μάθει πάρα πολλά στην προπόνηση ". Άλλωστε οι δυο τους συγκατοικούν στις αποστολές της Εθνικής ομάδας.

Στην Εθνική ομάδα, έχει προπονητή τον Σάσα Τζόρτζεβιτς αλλά "και όσοι βρίσκονται στον Παναθηναϊκό μού έδωσαν συγχαρητήρια για τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό όπως και όλα τα μέλη της ομάδας και κάποιοι πρώην συμπαίκτες μου ".

Για το πώς κατέληξε στην εν λόγω επιλογή και για το αν τον διεκδίκησαν όντως ο Παναθηναϊκός και η Εφές προσέθεσε: "Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ένιωσα πως θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό βήμα για μένα. Εγώ θέλω να δικαιώσω μια τόσο μεγάλη ομάδα για την εμπιστοσύνη και ανυπομονώ να παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν γνωρίζω ποιες ομάδες με διεκδίκησαν. Έλαβα την απόφαση μου, όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ".

Κλείνοντας, κλήθηκε να "απαντήσει " στον πρώην προπονητή του, Ντόυσαν Βουγιόσεβιτς, που χαρακτήρισε ηθικό σφάλμα την απόφασή του να αποχωρήσει: "Είναι λογικό να ενοχλήθηκαν κάποιοι από την επιλογή μου και την θεωρούν εσφαλμένη, αλλά εγώ πρέπει να διαχειριστώ την συγκεκριμένη κατάσταση ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK