Μιλουτίνοφ: "Χαρούμενος που θα παίξω μαζί με τον Σπανούλη"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραχώρησε συνέντευξη σε σερβικό σάιτ και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, στην πρώην ομάδα του, Παρτιζάν, ενώ δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει προετοιμασία με τους "ερυθρόλευκους" και να βρεθεί στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη.

Μιλουτίνοφ: "Χαρούμενος που θα παίξω μαζί με τον Σπανούλη"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, βρίσκεται αυτή την περίοδο στην προετοιμασία της Εθνική Σερβίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2015. Παρόλα αυτά, με δηλώσεις του στο σερβικό σάιτ " b92.net", σχολίασε τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους", δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του Πειραιά, ενώ "έπλεξε" το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο αποκάλεσε ως έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης.

Μιλουτίνοφ: "Χαρούμενος που θα παίξω μαζί με τον Σπανούλη"

"Ήμουν στην Ελλάδα για μόνο μία ημέρα προκειμένου να περάσω ιατρικές εξετάσεις, επειδή είχα υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα. Αυτή ήταν μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου. Υπέγραψα στον Ολυμπιακό, επιλέχθηκα στο draft και τώρα ελπίζω να έχω μία επιτυχημένη πορεία με την Εθνική ομάδα".

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην Παρτιζάν και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πρώην ομάδα του, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος πως υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς θα καταφέρει να ορθοποδήσει: "Πιστεύω πως η Παρτιζάν θα επιστρέψει δυνατότερη, καθώς παραμένει μία ομάδα πρωταθλητισμού. Τώρα αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις, όμως ο Βουγιόσεβιτς γνωρίζει καλύτερα απ' όλους και πιστεύω πως θα δημιουργήσει μία εξαιρετική ομάδα που θα πάει για πρωτάθλημα".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στο πλευρό του: "Σκέφτομαι μόνο το μέλλον μου και ανυπομονώ να παίξω στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη, έναν σπουδαίο παίκτη, που σε σημαντικές στιγμές έχει αποδείξει πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Είναι χαρά και τιμή που έχω την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του, αλλά και γενικότερα με ολόκληρη την ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία με τον Ολυμπιακό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK