Μπιρτς: "Θρύλος ο Σπανούλης"

Η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη ήταν ένας από τους λόγους που... έπεισαν τον Κεμ Μπιρτς ν' αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού. Τι είπε για τον Πάτρικ Γιανγκ.

Μπιρτς: "Θρύλος ο Σπανούλης"
Μπιρτς Ολυμπιακός

Ο Κεμ Μπιρτς θα παίξει του χρόνου στον Ολυμπιακό και δήλωσε ανυπόμονος γι' αυτό.

Διότι όπως εξήγησε στην ιστοσελίδα των πρωταθλητών Ελλάδας " είναι μια σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου. Η σπουδαιότερη ως τώρα. Θα παίξω σε μια ομάδα που έχει καταφέρει να πάρει δύο συνεχόμενες χρονιές την Ευρωλίγκα και έχει κατακτήσει τρεις φορές συνολικά το τρόπαιο".

Επιπρόσθετα θα παίξει δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίο " γνωρίζω αυτό που συμβαίνει. Πρόκειται για έναν θρύλο της Ευρωλίγκας, για έναν παίκτη που έφτασε να αγωνιστεί ως το ΝΒΑ, οπότε περιμένω να βρεθώ στο παρκέ μαζί του".

Ο Μπιρτς θα αλληλοσυμπληρώνεται με τον Πάτρικ Γιανγκ. Επ' αυτού ανέφερε: " Ελπίζω και εύχομαι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό δίδυμο. Τον γνωρίζω καλά και ξέρω πως στις προπονήσεις θα γίνουν πάρα πολλές μάχες. Όταν, όμως, θα βγαίνουμε στο παρκέ στους αγώνες, θα κάνουμε τα πάντα για το καλό της ομάδας".

Ο ίδιος είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, αφού " θα βγάζω ενέργεια στο παρκέ, θα δίνω τα πάντα στην άμυνα και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου επιθετικά ώστε η ομάδα να λειτουργεί σωστά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σχόλιο Σωτήρη Γεωργίου: Καλή κίνηση με Μπιρτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK