Νέα συνάντηση για Σλούκα

Νέο ραντεβού με την πλευρά του Κώστα Σλούκα αναμένεται να έχουν την Παρασκευή οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Νέα συνάντηση για Σλούκα
Σλούκας Ολυμπιακός

Σύμφωνα με πληροφορίες που πάντως δεν επιβεβαιώνονται αλλά ούτε και διαψεύδονται, οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού θα κάνουν μία ακόμη προσπάθεια για να κρατήσουν τον παίκτη στο στρατόπεδο των πρωταθλητών.

Την περασμένη Δευτέρα ο μάνατζερ του παίκτη Παναγιώτης Καπάζογλου συναντήθηκε με τους Αγγελόπουλους και πήρε στα χέρια του την πρόταση που προέβλεπε διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του πελάτη του (περίπου 700.000 ευρώ ανά σεζόν).

Την Τρίτη επρόκειτο να γίνει και νέο ραντεβού στο οποίο θα έδινε το παρών και ο Σλούκας, ωστόσο η συνάντηση αυτή δεν έλαβε ποτέ χώρα γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά.

Αντιθέτως, ο Σλούκας συναντήθηκε με τον προπονητή της Φενέρμπαχτσε Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος και του παρουσίασε το δικό του πλάνο. Στο τραπέζι βέβαια υπάρχει πάντα η πρόταση των Τούρκων που προβλέπει ετήσιες αποδοχές 1εκ ευρώ.

Το Contra.gr εντόπισε το μεσημέρι της Πέμπτης στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τον Ομπράντοβιτς ο οποίος με νόημα τόνισε το εξής στην ερώτηση για το αν συνάντησε τον Σλούκα: "Τρελός είμαι να απαντήσω;"

Μένει να δούμε αφενός αν το σίριαλ έχει ευτυχή κατάληξη για τον Ολυμπιακό και αφετέρου αν στο ραντεβού, εφόσον αυτό γίνει, δώσει το παρόν και ο ίδιος παίκτης, γεγονός που θα έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Διαβάστε ακόμη

Ομπράντοβιτς για Σλούκα στο Contra.gr: "Είμαι τρελός να απαντήσω;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK