Ο Γκάμπριελ όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό

Κένι Γκάμπριελ και Ολυμπιακός βρίσκονται όλο και πιο κοντά μετά από τις έντονες διαπραγματεύσεις των τελευταίων ωρών.

Ο Γκάμπριελ όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό
Γκάμπριελ-Καρσίγιακα

Προς "γάμο" οδεύει η υπόθεση του Κένι Γκάμπριελ με τον Ολυμπιακό, αφού οι δύο πλευρές ρίχνουν... νερό στο κρασί τους και βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για του συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ.

Ο 27χρονος αποτελεί τον "εκλεκτό" του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τη θέση 4, μετά από την απώλεια του Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος είχε stand by τους πρωταθλητές Ελλάδας, κυνηγώντας το όνειρο του NBA.

Ο πρώην άσος του Άρη υπέγραψε στη Μαϊάμι Χιτ και ο Ολυμπιακός στράφθηκε στην περίπτωση του παίκτη της Καρσίγιακα, γνωστού στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του δύο χρόνια πριν στο Ρέθυμνο.

Ο Γκάμπριελ αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο, με το πιο πιθανό να είναι για 1+1 χρόνια, ενώ μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, οι συνολικές απολαβές θα πλησιάσουν το 1.000.000 ευρώ.

Η επαγγελματική καριέρα του άρχισε στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Ασντόντ το καλοκαίρι του 2012, ωστόσο μετά από πέντε αγώνες μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Άρη Λεμεσού. Ακολούθησαν οι Ταρανάκι Μάουντενιερς της Νέας Ζηλανδίας και η επιστροφή στα Βαλκάνια για το Ρέθυμνο το 2013.

Στη Basket League είχε 12,8 πόντους (54,4% σουτ εντός πεδιάς, 33% τρίποντα, 71,4% βολές), 9,3 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ, 0,9 κλεψίματα και 0,9 κοψίματα σε 28 λεπτά αγώνα μέσο όρο.

Οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν στην Τουρκία, όπου στην πρώτη σεζόν του στην Καρσίγιακα, έκανε το θαύμα του 2014-2015 και κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας κόντρα σε μεγαθήρια όπως η Φενέρμπαχτσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Στο ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα πέρυσι είχε 9,7 πόντους (62,2% στα δίποντα) και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Το καλοκαίρι συμμετείχε στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και είχε 12 πόντους και 3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Ο Κένι Γκάμπριελ στην Ευρωλίγκα

Το απίθανο κάρφωμα του Γκάμπριελ στο τουρκικό All Star Game

Τα καλύτερα καρφώματα του Γκάμπριελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Γκάμπριελ όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK