O Mπλατ τον έστειλε στον... Ερυθρό Αστέρα

Η έλευση του Μπλατ στον Ολυμπιακό έθεσε τον Μίλαν Τόμιτς εκτός του τεχνικού του Αμερικανού τεχνικού όμως ταυτόχρονα άνοιξε τις πόρτα για τον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά από μία μπασκετική ζωή στον Ολυμπιακό όπου τον υπηρέτησε από ένα σωρό πόστα (παίκτης, παίκτης-προπονητής, βοηθός προπονητή, υπηρεσιακός τεχνικός) ο Μίλαν Τόμιτς άνοιξε τα φτερά του.

Στο νέο Ολυμπιακό με τον Ντέιβιντ Πλατ να έχει το γενικό πρόσταγμα στα αποδυτήρια, ο 44χρονος Σέρβος τεχνικός δεν είχε θέση και έτσι έψαξε για άλλη ομάδα για να συνεχίζει την καριέρα του, με την αναζήτηση να τον γυρίζει πίσω στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Τόμιτς να έρχεται σε συμφωνία με τους διοικούντες τον σύλλογο και να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, έχοντας για πρώτη φορά το ρόλο του head coach.

Σημειώνεται πως η νέα σεζόν δεν θα βρει τον Αστέρα στο δρόμο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Euroleague, με τους "ερυθρόλευκους" της Σερβίας να μην έχουν πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο μπάσκετ και να αγωνίζονται στο Eurocup.

News 24/7

24MEDIA NETWORK