Ο Ολυμπιακός "καπάρωσε" με νέο συμβόλαιο τον Μιλουτίνοφ!

Ο Νικόλα Μιλουτίνοφ έχει αναδειχτεί σε βασικό όπλο του Ολυμπιακού και η πειραϊκή ΚΑΕ θέλησε να τον επιβραβεύσει με ένα συμβόλαιο που τον "δένει" μέχρι το 2020 στο μεγάλο λιμάνι.

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ερυθρόλευκος πύργος για άλλα τρία χρόνια! Το συμβόλαιο του Νικόλα Μιλουτίνοφ έληγε το ερχομένο καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός που είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα δεν τον άφησε έτσι, προσφέροντάς του νέο με αυξημλενες αποδοχές, που τον κρατάει στο ρόστερ του ως το 2020.

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ έως το καλοκαίρι του 2020", αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, με τον παίκτη να δηλώνει:

"Νιώθω πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Νιώθω μεγάλη τιμή. Τώρα θα πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν".

Σημειώνεται πως οι Spurs έχουν τα δικαιώματά του Μιλουτίνοφ για το NBA, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να κρατάει τα δικαιώματά του στην Ευρώπη και να έχει λαμβάνειν από την ομάδα του Σαν Αντόνιο (διατηρώντας δηλαδή το NBA out), εφόσον ο Σέρβος σέντερ επιλέξει να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο φινάλε της σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK