Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη μάχη για Γουάιτ

Ο Οκάρο Γουάιτ βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι θα βάλει την υπογραφή του για να γίνει η πρώτη μεταγραφή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη μάχη για Γουάιτ
Γουάιτ-Άρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νικητής στη διεκδίκηση της υπογραφής του κορυφαίου παίκτη της Basket League για την κανονική σεζόν του 2015-2016, Οκάρο Γουάιτ, αναδεικνύεται ο Ολυμπιακός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν μπει πρώτοι στο παιχνίδι της απόκτησής του και όπως όλα δείχνουν, θα είναι και αυτοί που θα βγουν κερδισμένοι, έναντι του Άρη που επιχείρησε να τον κρατήσει και του Παναθηναϊκού που μπήκε στη μάχη με μικρή καθυστέρηση.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη, Νίκος Λάσκαρης, είχε κάνει πρόταση ύψους 400.000 ευρώ, με πρωταγωνιστικό ρόλο στους "κίτρινους", με στόχο να τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη και του χρόνου.

Η ισοφάριση της αρχικής πρότασης των "ερυθρολεύκων", όμως, φαίνεται να έπεσε στο κενό από τον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος μίλησε με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και φέρεται να τα βρήκε σε αρκετά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και λίγο υψηλότερο συμβόλαιο.

Αν και τίποτα δεν είναι δεδομένη αυτήν τη στιγμή, αφού δεν έχουν πέσει υπογραφές, η συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται να αφορά δύο σεζόν.

Η απόκτησή του έρχεται να καλύψει το κενό που είχε ο Ολυμπιακός με έναν έτοιμο παίκτη πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη στη θέση, ενώ κατά συνθήκη μπορεί να συνεισφέρει και από τη θέση "3", όπου ο τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι επηρέασε αρκετά τους Πειραιώτες και δη στην Ευρωλίγκα.

Ο 23χρονος Νεοϋορκέζος με ύψος 2,06μ. αποκτήθηκε πέρυσι από τη Βίρτους Μπολόνια κι ενώ είχε αγωνιστεί για πέντε παιχνίδια του NBA Summer League με τους Μέμφις Γκρίζλις.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 13,9 πόντους μέσο όρο (58,4% δίποντα, 36,1% τρίποντα, 79,2% βολές), 5,3 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα.

Στο Eurocup είχε 15 πόντους μέσο όρο (50,6% δίποντα, 28,1% τρίποντα, 82,9% βολές) και 6,4 ριμπάουντ.

Ο Οκάρι Γουάιτ στον Άρη

Ο Οκάρο Γουάιτ στην Μπολόνια

Ο Γουάιτ... γκρεμίζει την μπασκέτα

Ο Γουάιτ κόντρα στην Μπουντούτσνοστ (15π., 15ρ.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Γουάιτ, οι "αιώνιοι" και η πρόταση του Λάσκαρη
Σωτήρης Γεωργίου: Η επόμενη μέρα με στοχευμένες κινήσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK