Ο Πρίντεζης για πάντα στο λιμάνι του...

Το ραντεβού της Τετάρτης αρκούσε για να προκύψει συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και του Γιώργου Πρίντεζη. Συμβόλαιο μέχρι το 2020 υπέγραψε ο διεθνής φόργουορντ.

Ο Πρίντεζης για πάντα στο λιμάνι του...

Η επιθυμία του έγινε πράξη και ο Γιώργος Πρίντεζης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ αυτού και των αδερφών Αγγελόπουλων στη μία και μοναδική συνάντηση της Τετάρτης ικανοποίησαν τον 32χρονο φόργουορντ, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και ανανέωσε το συμβόλαιό για ακόμη τρία χρόνια. Δέσμευσε κοινώς το μέλλον του με την ομάδα της καρδιάς του μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όταν και θα είναι 35 ετών!

Ο Πρίντεζης είχε ενοχλήσεις από ομάδες του εξωτερικού για μια δεύτερη εκτός των συνόρων περιπέτεια. Οικονομικά μάλιστα θα μπορούσε ν' ανταμειφθεί καλύτερα, αν αποφάσιζε να φύγει, παρόλα αυτά προτίμησε να παραμένει εκεί που νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά!

Αποχωρώντας μάλιστα από τα γραφεία ήταν εμφανώς συγκινημένος ενημερώνοντας απλώς πως " θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό".

Σε μια "μεστή" χρονιά, τη δεύτερη πιο παραγωγική της καριέρας του, ο Πρίντεζης είχε 12.8 πόντους (48.5% στα δίποντα, 40.3% στα τρίποντα, 70% στις βολές), 5.1 ριμπάουντ και μία ασίστ ανά 25.2 λεπτά σε 32 αγώνες της EuroLeague. Στη Stoiximan.gr Basket League είχε 8.7 πόντους και 4.2 ριμπάουντ.

Σημειώνεται ότι σε ρεπορτάζ του Contra.gr από τις 19 Μαρτίου είχαν καταγραφεί όλα τα δεδομένα που καθιστούσαν πολύ δύσκολη την αποχώρηση του υπαρχηγού από το λιμάνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK