"Ο Ρίβερς έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό"

Τον Κέισι Ρίβερς προσπαθεί ν' αποκτήσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

"Ο Ρίβερς έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό"
Ρίβερς Ολυμπιακός Ρεάλ

Την απάντηση του Κέισι Ρίβερς περιμένει ο Ολυμπιακός, όπως γράφει σε ρεπορτάζ της η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Marca.

Κατά την ίδια πηγή, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προσφέρει στον Αμερικάνο γκαρντ/φόργουορντ συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ, αφού τον θέλουν γι' αντικαταστάτη του Τρεμέλ Ντάρντεν.

Ο 28χρονος άσος δεν αποκλείεται όντως να εξετάζεται από τους "ερυθρόλευκους" ως μια καλή λύση για το 2-3. Είναι παίκτης που, εκτός από ευρωπαϊκή εμπειρία (Λετίνα, Τρεβίζο, Ροάν, Βίρτους Μπολόνια, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χίμκι, Ρεάλ Μαδρίτης), παίζει καλή άμυνα και έχει αξιόπιστο σουτ από την περιφέρεια.

Το ποσό όμως που αναφέρεται είναι τουλάχιστον υπερβολικό, αν όχι εξωπραγματικό για τα οικονομικά δεδομένα των "ερυθρολεύκων". Όπου κι αν έχει μέχρι τώρα απευθυνθεί ο Ολυμπιακός βάζει συγκεκριμένο ταβάνι στα χρήματα που προσφέρει και δύσκολα θα ξεπερνούσε το όριο για έναν παίκτη τύπου Ρίβερς.

Πέρυσι στην Ευρωλίγκα, στη διαδρομή μέχρι την κατάκτηση της κούπας με τη Ρεάλ, ο Ρίβερς είχε 5.3 πόντους με 41% από το τρίποντο και 2.3 ριμπάουντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK