Ο Ρόμπερτς θ' αργήσει να βιώσει το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Τα μαντάτα δεν ήταν καλά, αφού ο Αμερικάνος γκαρντ του Ολυμπιακού δεν θα προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (με ΠΑΟ) και πιθανόν της Ευρωλίγκας (με Μπασκόνια).

Ο Ρόμπερτς θ' αργήσει να βιώσει το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Το φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στον Ολυμπιακό. Διότι ναι μεν ήρθε η νίκη, με τον Τολιόπουλο να βγαίνει μπροστά, παρόλα αυτά έθεσε εκτός μάχης τον Μπράιαν Ρόμπερτς.

Ο Αμερικανός ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και έφυγε νωρίς από τον αγώνα. Παρότι ωστόσο δεν πιέστηκε, δεν γλίτωσε τη θλάση. Πρώτου βαθμού μάλιστα, όπως ενημέρωσαν οι "ερυθρόλευκοι", κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες (12-15 ημέρες).

Μοιραία χάνει τα πρώτα δύο επίσημα ματς της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό στη Stoiximan.gr Basket League και, όπως όλα δείχνουν, με την Μπασκόνια στην Ευρωλίγκα.

Όχι τα καλύτερα νέα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος έχασε τον ξένο που έδειξε να προσαρμόζεται πιο γρήγορα απ' όλους τους άλλους νέους και να ταιριάζει καλά με τον Βασίλη Σπανούλη. Τώρα ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι αυτός που θα χρειαστεί να κουβαλήσει την μπάλα...

Οριακή, ούτως ή άλλως, είναι και η παρουσία του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος θα έχει χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω της μικροεπέμβασης που έκανε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK