Ο Σφαιρόπουλος μίλησε όπως δεν έχει το έχει ξανακάνει...

Η λέξη "ντρέπομαι" που επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την εικόνα του Ολυμπιακού και η δυσκολία να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες.

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÕÌÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN // EUROKINISSI)
Γιάννης Σφαιρόπουλος EUROKINISSI

Μαγκωμένος και με τα χέρια σταυρωμένα στο τραπέζι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έψαχνε τα λόγια που θα εξηγήσουν την κακή εικόνα του Ολυμπιακού μετά το 41-19, με αποτέλεσμα ο αγώνας με την Κύμη να κριθεί στο τελευταίο σουτ. Χρησιμοποίησε μάλιστα λόγια σκληρά. Κουβέντες που δεν έχει ξεστομίσει άλλη φορά κατά τη θητεία του στον Πειραιά.

" Για την εικόνα μετά το 15' πραγματικά ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας για τον τρόπο που έπαιξε. Μίλησα στ' αποδυτήρια και είπα στους παίκτες ότι ο καθένας πρέπει ν' αναλάβει τις ευθύνες του", υποστήριξε.

Ο κόουτς των "ερυθρόλευκων" δεν έμεινε μονάχα εκεί. Μίλησε για τη γενικότερη απόδοση της ομάδας του.

" Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίζει έτσι. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα όσο είναι καιρός. Η ομάδα θέλει κάτι παραπάνω απ' όλους. Κάτι φταίει, είναι και πνευματικό και αγωνιστικό. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος. Ψάχνω να βρω την αιτία που η ομάδα δεν αποδίδει καλά", ολοκλήρωσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK