Ο Σφαιρόπουλος πήρε θέση για την τιμωρία στον Αθηναίου

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μίλησε αρχικά για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη regular season από τον Ολυμπιακό αλλά για την... υποχρεωτική άδεια που έδωσε στον Αθηναίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΥΜΗ (BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)  ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΥΜΗ (BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση, 93-45 της Κύμης, και ολοκλήρωσε πρώτος την κανονική περίοδο της Stoiximan.gr Basket League που του εξασφαλίζει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ όμως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέλεξε να ξεκινήσει με άλλο "θέμα" τη συνέντευξη Τύπου.

Αυτό είχε να κάνει με την απόφασή του να τιμωρήσει τον Γιάννη Αθηναίου, αφήνοντάς τον εκτός ομάδας με υποχρεωτική άδεια, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας να τονίζει στις δηλώσεις του πως αυτό έγινε γιατί πρέπει ο 29χρονος γκαρντ να αντιληφθεί το συγκεκριμένο ρόλο του μέσα στην ομάδα.

"Ο Γιάννης Αθηναίου είναι σε υποχρεωτική άδεια. Ο λόγος έχει να κάνει με το εσωτερικό της ομάδας. Από εκεί και πέρα συνεχίζουν οι υπόλοιποι. Η ομάδα και ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους. Η ομάδα είναι πάνω από όλου μας. Πάνω από εμένα, πάνω και από τους παίκτες. Ο κάθε παίκτης έχει τον ρόλο του στην ομάδα.

Πρέπει να καταλάβει ποιος είναι ο ρόλος του και να συμμετέχει αναλόγως στην ομάδα, όσο πιο καλά μπορεί. ΤΟ λέω από την αρχή της χρονιάς. Είτε χρειαστεί να παίξει για 1 λεπτό, είτε για 40 λεπτά, πρέπει ο κάθε παίκτης να είναι έτοιμος, γιατί είναι επαγγελματίας και πρέπει να προσφέρει στην ομάδα. Αυτό ισχύει για όλους", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK