Ο Σπανούλης για τις μεταγραφές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Συγχαρητήρια στη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού για τις μεταγραφές έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Σπανούλης για τις μεταγραφές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο περιθώριο του "AegeanBall Festival", ο Βασίλης Σπανούλης κλήθηκε να σχολιάσει τις μεταγραφικές κινήσεις τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

"Πιστεύω ότι η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο (σ.σ. του Ολυμπιακού) έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να χτιστεί μια ομάδα που θα συνδυάζει το θέαμα με την ουσία. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ και να βοηθήσουμε τον Εύχομαι να έχουμε υγεία και να έχουμε πάλι επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη", δήλωσε αρχικά για την ομάδα του.

Όσο για το "τριφύλλι" είπε: "Είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και όσο δυνατός είναι ο αντίπαλος, τόσο μεγαλύτερη είναι και η αξία του νικητή. Είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ να έχουμε δυνατές ομάδες και να είμαστε στο Final Four".

Τέλος, για την Εθνική υποστήριξε πως θα πρέπει να έχει υπομονή για να βρει και πάλι την αγωνιστική της ταυτότητα, η οποία θα στηρίζεται στα χαρακτηριστικά των νέων μελών της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK